Quantcast

Glass: Μακελειό μεταξύ Μπρους Γουίλις, Τζέιμς ΜακΑβόι και Σάμιουελ Τζάκσον στο νέο trailer

Η τριλογία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν κλείνει με τον πιο επικό τρόπο

THE NERDSTREAM

12 Οκτωβρίου 2018

Ναι, τα κατάφερε ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Μας έκανε να ενθουσιαστούμε ξανά με ταινία του, κάτι που είχε να συμβεί, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, από το 2004. Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης έγινε φίρμα με το Sixth Sense, το συνέχισε υπέροχα με το Unbreakable, το παρατράβηξε λίγο με το Signs, κι από εκεί και πέρα πήρε μια κάτω βόλτα αξιοζήλευτη ακόμα και για τους πιο αυτοκαταστροφικούς.

Παρ’ όλα αυτά, από το πουθενά, ενθουσίασε σχεδόν τους πάντες πρόπερσι με το Split, το απρόσμενο σχεδόν-sequel του Unbreakable. Κι όταν έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται κι η τρίτη ταινία της τριλογίας όπου θα σκάσουν μύτη μαζί οι Μπρους Γουίλις, Τζέιμς ΜακΑβόι και Σάμιουελ Τζάκσον, ε, τότε ο ενθουσιασμός επέστρεψε για τα καλά και δικαιολογημένα. Κι οι πρώτες εικόνες από το Glass ήταν κάτι παραπάνω από ψηστικές.

Και τώρα έχουμε το νέο επίσημο trailer της ταινίας, όπου ο Mr. Glass φαίνεται να χρησιμοποιεί τον Beast για τους σκοπούς του, κάτι που τους φέρνει, μοιραία, αντιμέτωπους με τον David Dunn. Το Glass αναμένεται στις αίθουσες τον Ιανουάριο, κι εδώ μπορείτε να απολαύσετε το μπιλμπάο του trailer:

Best of internet