Quantcast

Οι πρώτες εικόνες από το Glass του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν μας προετοιμάζουν για υπέροχες καταστάσεις

Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Τζάκσον και Τζέιμς ΜακΑβόι ετοιμάζονται να μοιραστούν την οθόνη

THE NERDSTREAM

13 Ιουλίου 2018

Ποιος θα το έλεγε, φίλοι και φίλες, ότι θα καταλήγαμε εν έτει 2018 να ενθουσιαστούμε τόσο πολύ με την επερχόμενη νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Πρόκειται για τον κατεξοχήν σκηνοθέτη της γενιάς μας που ξεκίνησε με τρομερές υποσχέσεις φτιάχνοντας τα The Sixth Sense και Unbreakable. Στη συνέχεια βέβαια, ξεκίνησε μια σταδιακή πτώση προς μετριότατες ταινίες και έπειτα προς τερατουργήματα, χωρίς να χάνει εν τω μεταξύ τίποτα από την αυταρέσκειά του.

Κι όμως, ο Σιάμαλαν κατάφερε να κάνει comeback πέρσι με το Split. Όχι ότι ήταν και αριστούργημα, αλλά ήταν μια αξιοπρεπέστατη ταινία από κάποιον που λίγο-πολύ τον είχαμε ξεγράψει. Και φυσικά, το όλο πράγμα απογειώθηκε όταν καταλάβαμε στο τέλος της ταινίας ότι (μαζί με τον ίδιο τον Σάμιουελ Τζάκσον), όχι απλά τοποθετείται στον κόσμο του Unbreakable, αλλά ότι πρόκειται να οδηγήσει και στο τρίτο μέρος αυτής της άτυπης τριλογίας με το Glass.

Τώρα λοιπόν, το Entertainment Weekly έβγαλε στη φόρα μπόλικες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Glass, τόσο μέσα από την ταινία όσο και behind the scenes, κι η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα φαίνονται ιδιαιτέρως ενθουσιαστικά. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιανουαρίου 2019, 19 χρόνια μετά από τον Άφθαρτο, κάτι που ο Σιάμαλαν ήθελε διακαώς να κάνει από τότε.

Στο μεταξύ, λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στις πρώτες εικόνες του Glass.

Best of internet