Quantcast

Ο Κάρι Φουκουνάγκα του True Detective θα σκηνοθετήσει το επόμενο James Bond, κι αυτό μας δίνει ελπίδες

Μετά την άτσαλη αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ

THE NERDSTREAM

21 Σεπτεμβρίου 2018

Ήδη πολύ μεγάλο ντράμα έχει περικυκλώσει τον James Bond, αγαπητοί αναγνώστες, σχεδόν αναντίστοιχο με το αβίαστο κούλνες του 007, θα τολμούσαμε να πούμε. Τον προηγούμενο μήνα, ο μέχρι τότε σκηνοθέτης του επερχόμενου Bond 25, δηλαδή ο Ντάνι Μπόιλ, τα έσπασε με την παραγωγή λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών και τελικά αποτέλεσε παρελθόν για το franchise.

Και μαζί μ’ αυτό, διαψεύστηκαν κι οι φήμες που ήθελαν έντονα τον Ίντρις Έλμπα να ετοιμάζεται σιγά σιγά για τον ρόλο, μιας και ο Ντάνιελ Κρεγκ πρόκειται να εμφανιστεί για τελευταία φορά ως 007 στο Bond 25. Με λίγα λόγια, στον αέρα τα πράγματα. Αλλά αυτό άλλαξε χτες, που οι παραγωγοί της ταινίας, Michael G. Wilson, Barbara Broccoli και ο ίδιος ο Κρεγκ, ανακοίνωσαν πως το Bond 25 έχει πλέον νέο σκηνοθέτη, κι αυτός είναι ο Κάρι Φουκουνάγκα:

Αν σας λέει κάτι το όνομα του Φουκουνάγκα, είναι γιατί πρόκειται για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες δημιουργούς της τελευταίας δεκαετίας. Μπορεί να έκανε μέγα όνομα σκηνοθετώντας τον πρώτο κύκλο του True Detective, αλλά ήδη είχε μια υπέροχη κινηματογραφική πορεία με τα Sin Nombre και Jane Eyre, ενώ έπειτα ακολούθησε το Beasts of No Nation και σήμερα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά που έγραψε και σκηνοθέτησε, δηλαδή το Maniac με τους Έμα Στόουν και Τζόνα Χιλ.

Κατά μία έννοια, πρόκειται για απροσδόκητη επιλογή, αλλά η ποιότητα του έργου του μέχρι τώρα μας δημιουργεί μια έξτρα περιέργεια και ελπίδα για το τι μπορεί να κάνει με τον Bond, εφόσον του δώσει το ελεύθερο η παραγωγή φυσικά. Για όλα τα υπόλοιπα, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2020 που κάνει πρεμιέρα η ταινία.

Best of internet