Quantcast

Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή επιστρέφει και δεν ξέρουμε πώς πρέπει να νιώσουμε γι’ αυτό

Η είδηση ήρθε δια στόματος του ίδιου του Μαχόνι

THE NERDSTREAM

4 Σεπτεμβρίου 2018

Όσοι μεγαλώσαμε στα 90s στην Ελλάδα, είχαμε την τύχη (;) να βλέπουμε Police Academy κατά μέσο όρο μια φορά το μήνα στην επάρατη ελληνική τηλεόραση. Μιλάμε για ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 7 (εφτά) γαμημένες Μεγάλες των Μπάτσων Σχολές. Πήραμε χρήσιμα μαθήματα ζωής από αυτές τις ταινίες – μαθήματα ζωής που μας συντροφεύουν ακόμα και τώρα που είμαστε ενήλικοι, σοβαροί, επαγγελματίες άνθρωποι. Έτσι μεγαλώσαμε, τι να κάνουμε τώρα, δεν μετανιώνουμε τίποτα.

Όταν λοιπόν πριν από 4 χρόνια ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ότι η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή πρόκειται να επιστρέψει δια χειρός Jordan Peele και Keegan-Michael Key, ο ενθουσιασμός μας ήταν συγκρατημένος πλην υπαρκτός. Μια από τις πιο κλασικές σαχλοκωμωδίες της παιδικής μας ηλικίας θα επέστρεφε από το καλύτερο κωμικό ντουέτο της εποχής μας. Όχι άσχημα, όχι άσχημα.

Παπάρια όμως, ούτως ειπείν, αγαπητοί φίλοι και φίλες. Εκείνο το πρότζεκτ πήγε άκλαφτο, κι έκτοτε δεν υπήρξε κάποιο νέο σχετικά με την τύχη του franchise. Τουλάχιστον μέχρι χτες, όταν δηλαδή ο Steve Guttenberg, o Μαχόνι αυτοπροσώπως, ανακοίνωσε ότι έρχεται νέα ταινία Police Academy, 25 ολόκληρα χρόνια μετά από την τελευταία.

Φυσικά, επειδή σε τέτοιο κόσμο ζούμε, καλώς ή κακώς, δεν αποκλείεται κιόλας να πρόκειται για μια λεγόμενη τρολιά εκ μέρους του δημοφιλούς κωμικού, αλλά εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν ελπίζουμε να είναι αλήθεια ή όχι, αλλά θα δούμε.

Best of internet