Quantcast

Ο Σάμιουελ Τζάκσον έμαθε μαζί μας ότι έρχεται sequel του Άφθαρτου βλέποντας το Split στο σινεμά

Έφαγε δυνατό spoiler ο αγαπητός φίλος

THE NERDSTREAM

15 Ιουνίου 2018

Υπάρχει κάτι που να φωνάζει M. Night Shyamalan από χιλιόμετρα περισσότερο απ’ ό,τι μια ανατροπή στο τέλος της ταινίας; Δύσκολα αγαπητοί φίλοι, δύσκολα. Δεν ξέρουμε αν παρατηρήσατε στο τέλος του Split που SPOILERS AHEAD έσκασε μύτη ο Μπρους Γουίλις ως David Dunn, παραπέμποντας ευθέως στο Unbreakable (εκείνη την ταινία από το 2000 που ήταν μια απ’ τις καλύτερες superhero που έχουν υπάρξει και υποσχόταν πως ο Shyamalan θα γινόταν ένας αξιοπρεπής σκηνοθέτης), αλλά αυτό σήμαινε πως έρχεται sequel του Άφθαρτου μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αυτό σημαίνει, βέβαια, πως θα δούμε και την επιστροφή του Σάμιουελ Τζάκσον ως Mr. Glass, έναν από τους ρόλους στους οποίους τον αγαπήσαμε παράφορα. Το sequel λοιπόν θα ονομάζεται Glass και το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ο ίδιος ο Τζάκσον δεν είχε ιδέα γι’ αυτό μέχρι να δει κι ο ίδιος το Split στο σινεμά.

Μιλώντας με το Vulture, ο ηθοποιός δήλωσε πως πέρυσι τον πήρε τηλέφωνο ο Shyamalan και του είπε: “Θέλω να πας να δεις την ταινία που έφτιαξα, κι αφού την δεις θα σου πω τι σκέφτομαι”. Την είδε λοιπόν, έπαθε την πλάκα του ο άνθρωπος, και ρώτησε τον Shyamalan αν όντως έρχεται sequel του Unbreakable, με εκείνον να του απαντάει ότι αν πάει καλά το Split στο box office τότε, ναι, όλα θα γίνουν.

Έτσι λοιπόν, τον Ιανουάριο το 2019 θα δούμε τον David Dunn του Μπρους Γουίλις να έρχεται αντιμέτωπος με τον Kevin του Τζέιμς Μάκαβοϊ, και φυσικά τον γλυκύτατο Mr. Glass να κινεί υπόγεια τα νήματα.

Best of internet