Quantcast

Ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς επιστρέφει ως Lando για να γεμίσει με κούλνες το επόμενο Star Wars

Ναι, το Episode 9 θα έχει ξανά τον ορίτζιναλ Lando Calrissian

THE NERDSTREAM

10 Ιουλίου 2018

Ω ναι, ο Λάντο Καλρίσιαν του Μπίλι Ντι Γουίλιαμς ήταν ένα ιδιαιτέρως smooth καριόλης, και το ντεμπούτο του στο Empire Strikes Back το 1980 παρείχε στο Star Wars μια εξαίρετη δόση κούλνες. Έπειτα, επέστρεψε στο franchise για το Return of the Jedi το 1983, ενώ η τελευταία εμφάνιση του χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη έγινε με τη μορφή του Ντόναλντ Γκλόβερ (γνωστού και ως Childish Gambino και πολυ-αγαπημένου από το τηλεοπτικό Atlanta) στην φετινή ταινία ανθολογίας Solo: A Star Wars Story.

Ε, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και το ορίτζιναλ θινγκ ξανά. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι πληροφορίες που ήθελαν τον Γουίλιαμς να επιστρέφει στον κινηματογραφικό κόσμο του Star Wars τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τον ηθοποιό τα τελευταία χρόνια να επαναλαμβάνει τον ρόλο του Λάντο σε animated σειρές και video games του franchise.

Έτσι λοιπόν, άααλλος ένας χαρακτήρας της αρχικής τριλογίας θα βρεθεί στην μεγάλη οθόνη που θα προβάλει το Star Wars: Episode IX, μιας και διάφοροι άλλοι βετεράνοι, εχμ, μας τελείωσαν. Η ταινία θα έχει για σκηνοθέτη της τον J.J. Abrams (που είχε αναλάβει και την αναβίωση του franchise με το The Force Awakens) και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

Best of internet