Quantcast

Ο Τζιμ Κάρεϊ ετοιμάζεται να γίνει ο πιο παρανοϊκός Robotnik στην νέα ταινία Sonic

Ο αγαπημένος ηθοποιός κάνει comeback σε όλα τα μέτωπα

THE NERDSTREAM

2 Ιουλίου 2018

Η αλήθεια είναι πως είχε χαθεί σ’ έναν βαθμό ο Τζιμ Κάρεϊ. Ακόμα πιο αλήθεια, όμως, είναι ότι γενικά η δημόσια παρουσία του έχει πάρει τα τελευταία χρόνια μια γενναία στροφή προς το αλλόκοτο και το νιχιλιστικό. Τελευταία, όμως, έχει επιστρέψει ξανά σε ενδιαφέροντα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πράγματα, πρωταγωνιστώντας στην νέα ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά και ετοιμάζοντας μια νέα σειρά μαζί με τον Μισέλ Γκόντρι.

Τώρα λοιπόν, το Deadline έβγαλε στη φόρα ότι ο Κάρεϊ πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να υποδυθεί τον Dr. Robotnik στην επερχόμενη ταινία Sonic the Hedgehog που έχει στα σκαριά η Paramount. Κι η ταινία, προφανώς, θα εστιάζει στην προσπάθεια του αγαπητού σκαντζόχοιρου να σταματήσει τα σχέδια του Eggman για παγκόσμια κυριαρχία. Τα γνωστά δηλαδή.

Κατά τ’ άλλα, η ταινία θα αποτελεί μια μίξη live-action και CGI, οπότε δεν ξέρουμε αν ο Κάρεϊ θα εμφανιστεί ολόκληρος ή μόνο με τη φωνή του. Το Sonic θα έχει σαν πρωταγωνιστές επίσης τους James Marsden και Tika Sumpter, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Pat Casey και Josh Miller, με τον Jeff Fowler στη σκηνοθεσία. Βέβαια η ταινία αργεί ακόμα, αφού αναμένεται στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2019.

Best of internet