Quantcast

14 χρόνια μετά την Αιώνια Λιακάδα, Τζιμ Κάρεϊ και Μισέλ Γκόντρι ξανασυναντιούνται στο τηλεοπτικό Kidding

Η νέα τους τηλεοπτική σειρά έρχεται το Σεπτέμβριο και έχουμε το πρώτο trailer

THE NERDSTREAM

11 Ιουνίου 2018

Ναι, έχουμε γελάσει πολύ με τον Τζιμ Κάρεϊ όντας παιδιά, έφηβοι και ενήλικες (υπό προϋποθέσεις βέβαια), αλλά η αλήθεια είναι ότι επίσης έχουμε κλάψει με τον Τζιμ Κάρεϊ αγαπητοί φίλοι και φίλες. Δεν είναι μόνο οι εκπληκτικές ερμηνείες του στα Truman Show και Man on the Moon. Κυρίως είναι η σπαραξικάρδια ερμηνεία του στην σπαραξικάρδια ταινία Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού, η οποία -ναι σωστά μαντέψατε- μας σπάραξε την καρδιά όταν την είδαμε.

Τώρα λοιπόν, 14 χρόνια μετά την ταινία που υπέγραψε ο μεγαλοφυής πλην σπαζοκεφαλιάς Τσάρλι Κάουφμαν, ο σκηνοθέτης της Αιώνιας Λιακάδας, Μισέλ Γκόντρι συνεργάζεται ξανά με τον Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος στο μεταξύ έχει επιβεβαιώσει πανηγυρικά τις υποψίες του πλανήτη ότι επικοινωνεί με ανώτερες οντότητες. Η νέα συνεργασία τους ονομάζεται Kidding και είναι μια δραμεντί τηλεοπτική σειρά 10 επεισοδίων για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Showtime.

Στο Kidding πρόκειται να παρακολουθήσουμε την ιστορία του Τζεφ, ενός σταρ της παιδικής τηλεόρασης που στο μεταξύ έχει καταφέρει να χτίσει μια επικερδή αυτοκρατορία πάνω στην φήμη του. Ε, όλα αυτά αλλάζουν όταν η οικογενειακή του ζωή έρχεται σε κρίση κι ο κόσμος γύρω του καταρρέει, με αποτέλεσμα να κλονίσει σοβαρά την προσωπικότητά του. Στο μεταξύ, δίπλα στον Κάρεϊ θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Φρανκ Λαντζέλα, Κάθριν Κίνερ και Τζούντι Γκριρ.

Η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στις 9 Σεπτεμβρίου και αυτό είναι το πρώτο της trailer:

 

Best of internet