Quantcast

Boba Fett και Obi-Wan θα πρωταγωνιστούν στις επόμενες Star Wars ταινίες ανθολογίας

Μετά το Solo παίρνουν κι άλλοι σειρά για σόλο περιπέτειες

THE NERDSTREAM

25 Μαΐου 2018

Το Solo: A Star Wars Story ήρθε, πέρασε και δεν πολυ-ακούμπησε, και τώρα αγαπητοί φίλοι ήρθε η ώρα για τα επόμενα βήματα της Disney για την κατάκτηση του κόσμου συνέχιση του αναβιωμένου Star Wars franchise. Ήδη ήταν γνωστό ότι μια σόλο ταινία Obi-Wan Kenobi ήταν στα στάδια του development με τον Stephen Daldry (δημιουργό του Billy Elliott και του The Hours) να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο του σκηνοθέτη, αλλά χωρίς να έχει ξεκινήσει δουλειά πάνω στο σενάριο της ταινίας.

Τώρα όμως, το The Hollywod Reporter δημοσίευσε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ξεκίνησε ήδη να ετοιμάζεται ένα φιλμ ανθολογίας επικεντρωμένο στον αγαπημένο κυνηγό κεφαλών Boba Fett που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στα Empire Strikes Back και Return of the Jedi. Πιο συγκεκριμένα, σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα είναι ο James Mangold, ο οποίος μας έχει χαρίσει μερικές καταπληκτικές ταινίες όπως το Girl, Interrupted, το Walk the Line και εσχάτως το Logan. Παράλληλα, φήμες λένε πως ο Mangold θα συνεργαστεί στο σενάριο με τον σεναριογράφο/παραγωγό Simon Kimberg (όπως έγινε και στο Logan), ο οποίος ήδη ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την επερχόμενη X-Men ταινία Dark Phoenix.

Στο μεταξύ θυμίζουμε ότι ήδη είχαν αρχίσει να ακούγονται διάφορα και για σόλο ταινία Lando Kalrisssian, μιας και κατά γενική ομολογία ο Donald Glover έκλεψε την παράσταση με την σουαγκίλα του στο Solo. Εντάξει, καλές ιδέες όλα αυτά, αλλά δεν θα λέγαμε όχι και σε καμιά Star Wars ταινία ανθολογίας που να μην είναι prequel ή origin story.

Best of internet