Quantcast

Στο «The Irishman» του Σκορσέζε ο 77χρονος Αλ Πατσίνο θα είναι 39 ετών γιατί κομπιούτερς αφού

Τουλάχιστον κάπως έτσι το εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός

THE NERDSTREAM

28 Μαρτίου 2018

Ναι, το The Irishman του Μάρτιν Σκορσέζε, δηλαδή η γκανγκστερική ταινία  που σκοπεύει να τερματίσει όλες τις γκανγκστερικές ταινίες, αργεί ακόμα να έρθει. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η παραγωγή του Netflix μάλλον θα φτάσει στις οθόνες (μικρές ή μεγάλες, άγνωστο ακόμα) το 2019, αλλά όταν μια ταινία του Σκορσέζε έχει μέσα και Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι και Χάρβεϊ Καϊτέλ, τότε είναι πολύ λογικό να μην σταματάει να συζητιέται με τίποτα.

Ήδη στις αρχές του μήνα μάθαμε ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν – και χτες μάθαμε το εξής: ότι ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί, για ένα κομμάτι της ταινίας τουλάχιστον, έναν χαρακτήρα που θα είναι 39 χρονών. Το περίεργο σ’ αυτό, βέβαια, είναι πως ο Πατσίνο είναι 77 χρονών. Με λίγα λόγια, υπάρχει μια ανεπαίσθητη διαφορά ηλικίας. Την Δευτέρα λοιπόν ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στο podcast του Bill Simmons στο The Ringer και μίλησε για τον ρόλο του ως Jimmy Hoffa στην ταινία.

Σύμφωνα με τον Πατσίνο, “αυτό θα το κάνουν στον υπολογιστή” – αναφερόμενος προφανώς στα μαγικά κόλπα της Industrial Light & Magic που θα αναλάβει το θεάρεστο έργο του να μειώσει στο μισό στην ηλικία του ηθοποιού, προσθέτοντας ότι υπήρχαν υπολογιστές ενσωματωμένοι στις κάμερες ώστε να αλλάζουν επί τόπου την εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού προς το νεαρότερο ή το γηραιότερο. Όχι ότι είναι κάτι καινούριο βέβαια, αφού αντίστοιχα ακροβατικά με την ηλικία των ηθοποιών είδαμε σε ταινίες σαν το The Curious Case of Benjamin Button με τον Μπραντ Πιτ ή πιο πρόσφατα στο Westworld με τον Άντονι Χόπκινς.

Best of internet