Quantcast

Κοντοζυγώνει η ώρα για το ultra-γκανγκστερικό The Irishman του Σκορσέζε

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας στη Νέα Υόρκη

THE NERDSTREAM

6 Μαρτίου 2018

Ναι, εδώ και καιρό ξέραμε ότι ο Σκορσέζε σκοπεύει να γυρίσει στο γκανγκστερικό σινεμά – και μάλιστα να το τερματίσει κιόλας. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης ξεκίνησε πέρυσι τα γυρίσματα για το The Irishman, μεταφέροντας στην μεγάλη οθόνη το true-crime best seller «Ι Heard You Paint Houses» του Τσαρλς Μπραντ. Και σαν να μην αρκούσε που ο Σκορσέζε επιστρέφει στο γκανγκστεριλίκι, το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους θρύλους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο – για δεύτερη φορά μαζί στην μεγάλη οθόνη μετά το κλασικό Heat του Μάικλ Μαν. Δίπλα τους, βέβαια, θα βρίσκεται κι εξίσου θρυλικός Τζο Πέσι, γνωστός για τις συνεργασίες του με το Σκορσέζε σε ταινίες σαν Raging Bull, Goodfellas και Casino (όλα τους μαζί με τον Ντε Νίρο).

Χτες, λοιπόν, ο Σκορσέζε μας ενημέρωσε στο Instagram ότι τα γυρίσματα του The Irishman ολοκληρώθηκαν πανυγηρικά στη Νέα Υόρκη, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην παραγωγή της ταινίας. Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι πότε και πού θα δούμε την ταινία. Παρόλο που τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν αρκετά νωρίς, φημολογείται ότι η ταινία ενδέχεται να μην είναι έτοιμη μέσα στο 2018, αλλά στις αρχές τις επόμενης χρονιάς. Παράλληλα, το γεγονός ότι την παραγωγή ανέλαβε το Netflix (στάζοντας κάπου 140 εκ. δολάρια) δημιουργεί μια σειρά από ερωτήματα για την διανομή της ταινίας εκτός ΗΠΑ – αφού ήδη έχουμε δει το Netflix να δίνει μόνο για streaming κάποιες ταινίες που προορίζονταν για τις αίθουσες.

Όπως και να ‘χει, σίγουρα πλέον είμαστε κοντά στο The Irishman κι ευχόμαστε να αξιωθούμε να το δούμε στην μεγάλη οθόνη όπως θα του αξίζει.

Best of internet