Quantcast

Μέσα στο 2019 ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Indiana Jones

To Indiana Jones 5 θα έχει και πάλι τον Harrison Ford πρωταγωνιστή και ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο του

THE NERDSTREAM

27 Ιανουαρίου 2018

Δύο πολύ διαφορετικές ταινίες φαίνεται πως είναι τα επόμενα δύο project του Steven Spielberg, ταινίες πολύ διαφορετικές ακόμη και για έναν τόσο πολυάσχολο άνθρωπο όπως ο διάσημος σκηνοθέτης και παραγωγός. Μάλιστα η πρώτη θα είναι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η πέμπτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Indiana Jones, στο ρόλο του οποίου θα βρεθεί για μια ακόμη φορά ο Harrison Ford.

Πρόκειται μια ανατροπή στο μέχρι τώρα γνωστό πλάνο, στο οποίο προηγούνταν μία ακόμη αναβίωση του μιούζικαλ West Side Story, για το οποίο υποτίθεται πως είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία του casting. Το καινούριο σχέδιο είναι να ξεκινήσουν μέσα στο 2019 τα γυρίσματα για τoν Indy, με την ημερομηνία που θα βγει στις αίθουσες να είναι η 10η Ιουλίου 2020.

Δεν ξέρουμε αν αυτά τα νέα έχουν ακόμη τη δυναμική να ενθουσιάσουν τους φίλους του διάσημου αρχαιολόγου με το μαστίγιο, καθώς το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull που κυκλοφόρησε περισσότερα από 10 χρόνια πριν ήταν κατά κοινή ομολογία απαράδεκτο. Μπορεί κανείς να ελπίζει βέβαια πως λόγω του ότι ο Ford του χρόνου θα γιορτάσει τα 77 του χρόνια, ίσως έχει την απαίτηση για μια ταινία που θα σεβαστεί λίγο περισσότερο την κληρονομιά του.

Είναι γεγονός πως ο Ηarrison Ford (σαν δευτερεύων ρόλος επί της ουσίας) δεν τα πήγε άσχημα στα πρόσφατα Blade Runner 2049 και Star Wars : The Force Awakens, αλλά εκεί δεν ήταν ο πρωταγωνιστής. Το πως τα θα καταφέρει στην επόμενη ταινία του franchise που μας έδωσε τo Raider Of The Lost Arc μόνο η πράξη θα το δείξει.

 

Best of internet