Quantcast

3 Comics του Ηλία Κυριαζή

Ο γνωστός δημιουργός δίνει δωράκια για τη Free Comic Book Day

Normo Gin

4 Μαΐου 2013

kyriazis

 
 

Θα τρελαθούμε. Εκτός από την ανάσταση και την παγκόσμια ημέρα Star Wars, φέτος η 4η Μαϊου είναι και η Free Comic Book Day. Γιορτάζεται κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Μαϊου στις ΗΠΑ και σκοπό έχει να ενισχύσει τα μικρά κομιξάδικα, να προωθήσει την αγάπη για τα comics και να ευχαριστήσει τους οπαδούς της 9ης τέχνης.

Ο Ηλίας Κυριαζής, ένας απ’ τους διασημότερους δημιουργούς στην Ελλάδα, γνωστός κυρίως από το “Μανιφέστο” που πρωτοείδαμε στο 9, στηρίζει την προσπάθεια δωρίζοντας μέσα απ’ το facebook του 3 δουλειές του, αλλά και μία σειρά σατιρικών στριπ με παρωδίες γνωστών χαρακτήρων των κόμικς. Αξίζει να ρίξει κανείς και μια ματιά στην επερχόμενη δουλειά του, Elysium, την οποία χρηματοδότησε μέσω Indiegogo.

 
 

It’s My Party

Η πιο πρόσφατη δουλειά του που είδαμε στο Comicdom Con. Μία εξαιρετική ψυχεδελική ιστορία για τις αναμνήσεις που κουβαλάμε όλοι απ’ τα πάρτις που ζήσαμε.

 
 

The Iliad in 16 Pages

kyriazis3

Σύνοψη του γνωστού ομηρικού έπους, δραματοποιημένη με εξαιρετικό τρόπο εικαστικά. Δυστυχώς μόνο στα εγγλέζικα, αλλά με στοιχειώδεις γνώσεις της αγγλικής διαβάζεται εύκολα. Μπορείτε να το βρείτε στο σάιτ του.

 
 

The Dragon and the Ghost

Μία βίαιη ιστορία τρόμου. Ξανά στα εγγλέζικα, αλλά και πάλι διαβάζεται άνετα.

 
 

Καλή ανάσταση, Happy Free Comic Book Day, Ευλογημένη η Παγκόσμια Ημέρα Star Wars.

Best of internet