Quantcast
MISC

#athens_takeover: A. Kouklakis + Swagstafari (Flippinradio)

Οι παραγωγοί του γνωστού διαδικτυακού ραδιοφώνου μας χαρίζουν δύο μιξ για ζέσταμα μέχρι το Σάββατο


LUBEN CREW · 17 Ιουλίου 2013

To Flippinradio είναι ένα απ’ τα πρώτα και πιο επιτυχημένα διαδικτυακά ραδιόφωνα που εμφανίστηκαν στην Ελλάδα, το σωτήριο έτος 2010. Αν και η αλήθεια είναι ότι εκτός απ’ το πλήρες ραδιοφωνικό πρόγραμμά τους, τα μέλη του Flippinradio έχουν κάνει θραύση στην αθηναϊκή σκηνή και με τη διοργάνωση επιτυχημένων πάρτυ σε πολλά σημεία της πόλης. Σε μερικά απ’ αυτά, φιλοξενήθηκαν και ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως Tom Demac, Headman, Crim3s, Labyrinth Ear.
Απ’ το Flippinradio μας έρχονται τρείς φίλοι να ντύσουν μουσικά το lubenfest | #athens_takeover στις 20 Ιουλίου. O A. Kouklakis βαράει House, UK Garage και γενικά ήχους που γεννήθηκαν και άκμασαν στην ηλεκτρονική σκηνή της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. O Εazy (Δημήτρης) και ο Vaib (Άλεξ) η αλλιώς Swagstafari, ξεκίνησαν το project τους το 2012, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο μέσω διαφορετικών ομάδων που έκαναν party στην Αθήνα. Ήθελαν να δώσουν όνομα σε μια φάση που απαρτίζεται από reggae/dub riddims και swag/trap beats. Αυτό το πάντρεμα τους ένωσε, σε ένα δίδυμο με δυνατό μουσικό digging, παραγωγές από μέρος του vaib και κοινή αγάπη για ass twerking στα party.
Για ζέσταμα μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, σας έχουμε ένα μιξ απ’ τον καθένα, να πάρετε μια ιδέα των ήχων υπό τους οποίους θα κοπανηθείτε. Γιατί θα κοπανηθείτε, αυτό είναι σίγουρο, το εγγυώνται όσοι βρέθηκαν ποτέ σε κάποιο απ’ τα πολλά πάρτυ του Flippinradio.

A. Kouklakis

Lubenfest #athens_takeover | Flippin Mixtape by Flippinradio on Mixcloud

Swagstafari

Swagstafari // Lubenfest // Athens Takeover Mix by Swagstafari on Mixcloud

Best of internet