Quantcast
guide EVENTS

Μια γλυκιά noise βραδιά με τους ZU και KRAUSE στο An Club την Παρασκευή 25 Νοέμβρη

Ντόπιο και ιταλικό θορυβώδες ροκ με ζουμερά βιογραφικά και άγριες προθέσεις


LUBEN CREW · 24 Νοεμβρίου 2016

zu-band2

Πόσες μπάντες μπορείτε να φανταστείτε που μπορούν να βάλουν στο βιογραφικό τους το να έχουν παίξει με τον Mike Patton, τον Buzz Osborne, τον Thurston Moore και τον Damo Suzuki, να έχουν αποσπάσει την εύφημο μνεία του John Zorn και να έχει ανοίξει συναυλία τους ο Danny DeVito;

Καμία, πράγματι, το ιταλικό θορυβώδες τριο των ZU όμως τα έχει κάνει όλα αυτά και συνεχίζει, συνδυάζοντας παραδοσιάκα noise rock στοιχεία με math, jazz, grind και άλλες προσεγγίσεις του ακραίου ήχου. Το νέο τους album Cortar Todo (2015) κυκλοφορεί από την Ipecac.

Οι ZU έχοντας κλείσει σχεδόν 20 χρόνια άγριας πορείας (από το 1999) έρχονται στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 25 Νοέμβρη, με τα τύμπανα τους, το μπάσο τους και το σαξόφωνο τους, μαζί με τους έλληνες νεοσύστατους noise rockers KRAUSE και τους WHAM JAH. Με τη βοήθεια της Spinalonga.

14642231_10209265350224051_5489592362496902411_n

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Ο Danny DeVito, η Spinalonga κι η mafia παρουσιάζουν:

Η μπάντα που αγάπησαν οι μπάντες που αγάπησες.

Έχοντας κερδίσει το σέβασμό του John Zorn (“ισχυρή και εκφραστική μουσική που σκορπά μακριά ό,τι κάνουν οι περισσότερες μπάντες στις μέρες μας”) και συνεργαστεί με who’s who της αμερικάνικης και μη πειραματικής και heavy σκηνής, Mike Patton (Faith no More, Fantomas etc) King Buzzo (Melvins), Jim o’ Rourke, Peter Brotzmann, Steve MacKay (Stooges), Damo Suzuki (CAN), Mats Gustafsson, Thurstoon Moore (Sonic Youth), The Ex, οι Ιταλοί noisemongers έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη της Ipecac, οι Ιταλοί βγαίνουν στο δρόμο με το καινούριο μελωδικό τους album (Cortar Todo, 2015) και περίσσειο σφρίγος στα μπαγκάζια τους.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο An club παίζουν μαζί τους οι φρέσκοι Krause (μέλη των Vulnus, Cut off, Rita Mosss, Casual Nun, Progress of Inhumanity, Dusteroid, Straighthate) και οι λάγνες παλιοκαραβάνες Wham Jah.

Τα λέμε κει…

mafia/spinalonga


______________________________________________________

25 Νοεμβρίου, An club
είσοδος €16,00
προπώληση €13,00 (100 early bird)
The Lab, Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια, τηλ.: 210 3825805

Rhythm Records, Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια, τηλ.: 210 3841550

πόρτες 21:00

______________________________________

Supporting acts:

KRAUSE
Οι Krause ιδρύθηκαν στα τέλη του 2015 με σκοπό να παίξουν επιθετικό και βρώμικο noise rock. Απαρτίζονται από πρώην και νυν μέλη ελληνικών και αγγλικών underground μέταλ και ροκ συγκροτημάτων (Vulnus, Cut off, Rita Mosss, Casual Nun, Progress of Inhumanity, Dusteroid, Straighthate).

Ο πρώτος τους δίσκος έχει ήδη ηχογραφηθεί και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων μηνών.

https://krause666.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/krause666/?fref=ts

WHAM JAH
Οι Wham Jah έρπουν έξω από τα πλαίσια των κοινών, συνειδητών αντιδράσεων, απότοκων της μουσικής τέλεσης και της αντίληψης του κοινού. Αδάμαστοι, ψυχεδελικοί noise/rave βόμβοι, διαταραγμένοι και ακάθαρτα μπλεγμένοι, δίνουν μορφή σε ένα διονυσιακό, εκστατικό παραλήρημα που αποδεσμεύεται με εγγενή θορυβώδη ενέργεια. Τα πρωτότυπα, σταθερά εύφλεκτα ηχητικά τους όνειρα ενσωματώνουν την αναζωογονητική μουσική τους έκφραση εις βάρος της αποχρωματισμένης μεταλλαγής της ζωής σε απτή κατάσταση.

https://whamjah.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Wham-Jah-124822494300363/?fref=ts

Best of internet