Η Analogue παρουσιάζει τον Sunil Sharpe στο six d.o.g.s

theguide events

Η Analogue παρουσιάζει τον Sunil Sharpe στο six d.o.g.s

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, τo event θα ανοίξουν οι ιδιοκτήτες και residents της Analogue, Jerm, a.metz και Mr.M


Μαρίτα Αλημίση · 6 Οκτωβρίου 2017

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, η Analogue μας καλεί να υποδεχτούμε τον πρώτο της καλεσμένο για τη νέα σεζόν, τον μοναδικό Sunil Sharpe!

O Sunil Sharpe κατέχει εξέχουσα θέση στην αναβίωση της underground techno σκηνης. Ξεκίνησε να παίζει στο θρυλικό Tresor (Βερολίνο) το 2001 και χάρη στα εξαιρετικά DJing skills τους κέρδισε γρήγορα αξιοζήλευτη φήμη.

Η πορεία του έκτοτε έχει υπάρξει μόνο ανοδική με πολυάριθμα gigs σε clubs όπως τα Berghain (Bερoλίνο), Fabric (Λονδίνο), The Hydra (Λονδίνο), Concrete (Παρίσι), Sub Club (Γλασκώβη) και άλλα πολλά. Εξαιρετικός παραγωγός με χαρακτηριστικό ύφος και στυλ, υπογράφει πλέον δύο δισκογραφικές, την Earwiggle και On The Hoof και releases στις Black Sun Records, Komisch, Inner Surface, Trensmat, Violet Poison αλλά και στην κορυφαία Sheworks των Blawan & Pariah. Παράλληλα με την solo καριέρα του, αποτελεί το 1/2 του εκρηκτικού live σχήματος των “Tinfoil” (μαζί με τον Defekt), το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία on stage αλλά και παραγωγικά.

To event θα ανοίξουν οι ιδιοκτήτες και residents της Analogue, Jerm, a.metz και Mr.M σε ένα Β2Β2Β set που θα “ζεστάνει” όπως πρέπει αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Visuals by ΟΚΟΚ

Χορηγοί Επικοινωνίας:
RISE, cannibal radio, clubber.gr, propaganda.gr

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Facebook Event

Best of internet