Quantcast

Για να μην είναι τριτοδεύτερος διάλεξε Ολυμπιακό και όχι ΑΕΚ ο Sokratis, σύμφωνα με τον ίδιο

Έτσι κι έτσι πήγε αυτό

THE NEWSROOM

1 Απριλίου 2024

Φως σε ένα μεταγραφικό στόρι που είχε ταράξει την κοινή γνώμη έριξε ο Sokratis σε συνέντευξη που έδωσε στο SPORT 24. Ο Παπασταθόπουλος μίλησε για εκείνες τις μέρες του 2020 όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, κάτι που εξόργισε τους αεκτζήδες.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης της Ένωσης τόνιζε συνέχεια πως όταν και αν αποφάσιζε να έρθει στην Ελλάδα η ΑΕΚ θα ήταν η πρώτη του επιλογή. Ο ίδιος υποστήριξε πως όντως έτσι ήταν, απλά σε εκείνη τη φάση οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούσαν να του προσφέρουν όσα ήθελε. Αντίθετα ο Ολυμπιακός μπορούσε και με το παραπάνω. Πιο αναλυτικά:

«Όταν μπήκε στο μυαλό μου η επιστροφή στην Ελλάδα , η πρώτη ομάδα που μίλησα ήταν η ΑΕΚ, αυτό είχα υποσχεθεί και θεώρησα σωστό ότι θα πρέπει να μιλήσω πρώτα μαζί της. Τα δεδομένα, και δεν εννοώ τα οικονομικά, γιατί για εμένα αυτό ήταν το τρίτο, τέταρτο κριτήριο, δεν ήταν ιδανικά εκείνη τη χρονική στιγμή. Αντίθετα στον Ολυμπιακό τα πράγματα ήταν ιδανικά, έτσι ώστε να γυρίσω σε μια ομάδα που ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, με έναν προπονητή που είχε “στρώσει” την ομάδα, παίζοντας στην Ευρώπη και κερδίζοντας πρωταθλήματα.Οι επιλογές στο μυαλό μου και αυτό που ζήτησα εγώ ήταν ότι δεν γυρίζω στην Ελλάδα για να είμαι δεύτερος ή τρίτος».

Η αλήθεια είναι πως στον πρώτο ενάμησι χρόνο του στο λιμάνι, ο Παπασταθόπουλος πήρε δύο πρωταθλήματα, ωστόσο πέρυσι βγήκε τρίτος, είδε την ΑΕΚ να κάνει το νταμπλ και ο ίδιος έφυγε νύχτα. Οπότε με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι τελικά αυτό πήγε μάλλον μέτρια.

Best of internet