Quantcast

Πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού μπουκετιάζει διαιτητή, επ’ αόριστον πιστόλι τρώει το πρωτάθλημα

Οκ γείτονες, σειρά μας τώρα

THE NEWSROOM

12 Δεκεμβρίου 2023

Βλέποντας την Ελλάδα να πρωτοπορεί ΚΑΙ στον χώρο του ποδοσφαίρου, η Τουρκία έδειξε για ακόμη μια φορά το ανταγωνιστικό της πρόσωπο απέναντι στη χώρα μας. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης για δίμηνο lockdown στη Superleague, οι γείτονες απάντησαν με live ξυλοδαρμό διαιτητή από πρόεδρο ομάδας (και όχι μόνο) μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού εξοργισμένος από τη διαιτησία του Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ στο ματς με την Ρίζεσπορ, τον κέρασε ένα περιποιημένο μπουκέτο και τον ξάπλωσε στο χορτάρι. Μετά το δέσιμο που έφαγε στο τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος ήταν σε φάση «πως κάνει έτσι μωρέ ο φλώρος» δηλώνοντας:

«Καταλαβαίνω την κατηγορία που μου απαγγέλθηκε. Κατέθεσα στον εισαγγελέα και τις αρμόδιες αρχές για αυτό το θέμα. Επαναλαμβάνω κατά λέξη τις δηλώσεις μου. Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Το περιστατικό αυτό συνέβη λόγω των λανθασμένων αποφάσεων και της προκλητικής συμπεριφοράς του διαιτητή. Στόχος μου ήταν να αντιδράσω λεκτικά στον διαιτητή και να τον φτύσω στο πρόσωπο. Το χαστούκι που του έδωσα δεν θα προκαλέσει κάταγμα. Μετά το χαστούκι, ο διαιτητής στάθηκε για περίπου 5-10 δευτερόλεπτα όρθιος και έπειτα έπεσε στο έδαφος. Αμέσως με απομάκρυναν από το σημείο γιατί έχω καρδιοπάθεια».

Ως αποτέλεσμα η τούρκικη ομοσπονδία ανακοίνωση την επ’ αόριστον  αναστολή όλων των πρωταθλημάτων. Εμείς από τη μεριά μας απαντήσαμε σήμερα με δεύτερη σερί άρνηση διαιτητών να σφυρίξουν το ΣΚ, αλλά θα χρειαστούμε κάτι καλύτερο για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Best of internet