Quantcast

Με τον Τζόρνταν παρομοίασε τον Φορτούνη ο Πογιέτ, θέλει την επιστροφή του για τα ρεπό Μπακασέτα-Μάνταλου

Air Φορτούνης

THE NEWSROOM

23 Νοεμβρίου 2023

Η εθνική θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της σε μεγάλες διοργανώσεις δέκα χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία στο Mundial του 2014, όμως ο Πογιέτ παραμένει ένα πρόσωπο που διχάζει. Η δουλειά του μέσα στο γήπεδο είναι εμφανής αλλά ο Ουρουγουανός μόνο ακλόνητος δεν μοιάζει στον ελληνικό πάγκο. Κάποιες επιλογές του έχουν κριθεί αρνητικά και εκείνη που συζητήθηκε περισσότερο ονομάζεται Κώστας Φορτούνης.

Ο Πογιέτ είχε μπιφτεκώσει τον άσσο του Ολυμπιακού και στη συνέχεια εκείνος, με θιγμένο εγωισμό, ανακοίνωσε ότι σταματάει από την εθνική. Προφανώς αυτή η απόφαση σήκωσε πολλή κουβέντα καθώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες, ο Πογιέτ ωστόσο ήρθε να δώσει μια νέα διάσταση σύμφωνα με την οποία ο Φορτούνης μπορεί ανά πάσα στιγμή με ένα αλά Μάικλ Τζόρνταν “I’M BACK” να επιστρέψει στην εθνική:

“Γιατί κάνετε σε εμένα αυτή την απόφαση. Ο Κώστας πήρε την απόφαση. Επίσης τον ρώτησαν στο τελευταίο παιχνίδι όταν έβαλε το γκολ (σ.σ. με τον Αστέρα) και είπε πως δεν είναι τώρα στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που βγήκαν από το παιχνίδι και γύρισαν ξανά πίσω”.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε

“Ναι η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και αύριο αν τον δω θα μιλήσουμε. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Με πήρε τηλέφωνο πριν ανακοινώσει την απόφασή του. Και αυτό δείχνει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο”.

Μένει να δούμε αν ο Φορτούνης θα απαντήσει στην πρόκληση και θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή που θα δώσει στον Πογιέτ τη δυνατότητα να ξεκουράζει λίγο περισσότερο τους Τάσο Μπακασέτα και Πέτρο Μάνταλο 

Best of internet