Quantcast

KAI Βοτανικό ΚΑΙ φασούλα στη Λεωφόρο υποσχέθηκε ο Δούκας, ξεχνούν γρήγορα τον Μπακογιάννη οι παναθηναϊκοί

Τον σβήνει από τον χάρτη

THE NEWSROOM

19 Οκτωβρίου 2023

Μετά το επικό πακέτο που έριξε στις δημοτικές εκλογές, ο Χάρης Δούκας τοποθετήθηκε για το πλέον σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τον δήμο Αθηνών. Ναι στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού αναφερόμαστε. Ο Μπακογιάννης είχε κάνει σημαία του τη φάση διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό και μετά το πρόσφατο βατερλό του το πρότζεκτ έμοιαζε να είναι στον αέρα. Ο νέος δήμαρχος ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΙ:

«Βεβαίως θέλω να συνεχίσει, είναι και στο κοστολογημένο πρόγραμμα μου. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς».

Μάλιστα ο Χ.Δ δείχνει πως έχει ποδοσφαιρικό/παναθηναϊκό πλάνο και για τη Λεωφόρο:

«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης».

Τώρα για όσους θέλουν γήπεδο ΜΟΝΟ στη Λεωφόρο ο αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί. Εμείς πάντως στηρίζουμε.

Best of internet