Quantcast

Σε επίθεση αγάπης προς την ΑΕΚ προχώρησε ο Ιωάννης Αλαφούζος

Αν φόραγε καπέλο θα της το έβγαζε

THE NEWSROOM

16 Μαΐου 2023

Γράφαμε χθες για τη νίκη του ποδοσφαίρου απέναντι στην τοξικότητα στη φετινή Superleague και λίγες ώρες μετά προσγειωθήκαμε στην υπέροχη ελληνική πραγματικότητα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Ιωάννης Αλαφούζος προχώρησε σε μια απολογιστική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα και φυσικά δεν ξέχασε να αναφερθεί στην ομάδα που μαζί με τον Παναθηναϊκό διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι το φινάλε.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού δεν μπόρεσε να κρύψει την εκτίμησή του για την ένωση υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι κόλλησε εσκεμμένα covid τους παίκτες της ομάδας του.

“Δυστυχώς όταν παίξαμε με την ΑΕΚ, 3-4 παίκτες είχαν covid, αλλά μας το απέκρυψαν. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο, αλλά θα έπρεπε η ΑΕΚ να μας ενημερώσει ότι υπάρχουν συμπτώματα. Κολλήσαμε covid, χωρίς να το γνωρίζουμε”.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους κιτρινόμαυρους δήλωσε:

“Είναι μια ομάδα η οποία έκλεψε παιχνίδια με τη διαιτησία. Είχε δύο ακραίες διαιτησίες υπέρ της. Βαφτίσαμε τους Πολωνούς διαιτητές μεθυσμένους και βάλαμε τον κ. Διαμαντόπουλο να σφυρίξει. Κάθε φορά που σφυρίζει για την ΑΕΚ σφυρίζει υπέρ. της. Όλο αυτό Αλλοιώνει το πρωτάθλημα. Εμάς μάς έφεραν τον Νταμπάνοβιτς. Ήταν μια ακραία διαιτησία, ήταν απίστευτο. Έκαναν φάουλ στον Παλάσιος και τα σφύριζε ανάποδα. Δυστυχώς είχαμε τέτοια φαινόμενα. Το στενάχωρο είναι ότι η ΑΕΚ είχε καλή ομάδα, αλλά έκλεψε το πρωτάθλημα. Το πιστεύω ακράδαντα. Έκλεψε το πρωτάθλημα”.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την απάντηση της ΑΕΚ η οποία λογικά θα κινηθεί σε ανάλογα αγαπησιάρικο ύφος.

Best of internet