Quantcast

Καταλάθος κοτρόνια έστειλαν στο πούλμαν της ομάδας τους φυντάνια οπαδοί της Τίγκρες, το μπέρδεψαν με το πούλμαν της Σάο Πάολο

Δεν ήξεραν τι έκαναν

THE NEWSROOM

7 Απριλίου 2023

Σε διάφορα ντέρμπι ανά τον κόσμο έχουμε δει οπαδούς των ομάδων να επιφυλάσσουν αγαπησιάρικες υποδοχές στον αντίπαλο. Κάποιες φορές μένουν απλά σε φωνές και συνθήματα, ενώ άλλες τα πράγματα ξεφεύγουν και τα πούλμαν τρώνε πέσιμο. Στη Λατινική Αμερική αυτό είναι κάτι που συμβαίνει γενικά. Ποιος ξεχνά το πέσιμο που είχε φάει το πούλμαν της Μπόκα στον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores με την αιώνια αντίπαλο Ρίβερ το 2018. Εκεί μάλιστα είχε γίνει τέτοιο χουιλίκι που το ματς ακυρώθηκε και έγινε τελικά μερικές μέρες μετά στην Ισπανία.

Μπορεί να μην επικροτούμε τέτοιες κινήσεις, όμως τις έχουμε δει τόσες φορές που πλέον δεν μας σοκάρουν. Κάτι που δεν συναντάς και τόσο συχνά είναι οπαδοί να πετάνε πέτρες στο πούλμαν της ίδιας τους της ομάδας και μάλιστα καταλάθος. Αυτό συνέβη χθες με τους οπαδούς της Τίγκρες να κάνουν λαμπόγυαλο το πούλμαν της ομάδας τος επειδή το μπέρδεψαν με αυτό της Σάο Πάολο. Οι δύο ομάδες έχουν μια μίνι βεντέτα που κρατά από το 2012, μετά από την επεισοδιακή συνάντησή τους στους τελικούς Copa Sudamericana. Οι οπαδοί της Τίγκρες ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για τη σφαγή που θεωρούν ότι είχε υποστεί τότε η ομάδα τους. Τελικά εκτός από το ότι πέταξαν πέτρες σε λάθος πούλμαν, είδαν τη Σάο Πάολο να φεύγει και με το διπλό. Μάλλον καλά πήγε αυτό.

Best of internet