Quantcast

Καρκίνο στο δέρμα αποκάλυψε οτι είχε ο Νόιερ, προφανώς τον απέκρουσε γιατί είναι ο Νόιερ

Που να νικηθεί τέτοιος γίγαντας

THE NEWSROOM

2 Νοεμβρίου 2022

Μερικές φορές αυτή η ανέκφραστη και άκρως ”Γερμανική” φυσιογνωμία του Μάνουελ Νόιερ, έχει αποτελέσει αφορμή για να θεωρηθεί από πολλούς ασυμπάθηστος και ρομπότ. Το πόσο ρομπότ είναι όμως στην πραγματικότητα ο Goat τερματοφύλακας των Βαυαρών η ψυχούλα του το ξέρει. Ο Μάνουελ Νόιερ, ο εν ενεργεία κέρβερος της εστίας της Μπάγερν έκανε μια αποκάλυψη που συγκλόνισε όλο τον φίλαθλο κόσμο, μιλώντας ανοιχτά για το σοβαρό θέμα υγείας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manuel Neuer (@manuelneuer)

«Έχουμε και οι δύο ένα πολύ προσωπικό ιστορικό δερματικών ασθενειών. Στην περίπτωση της Ανγκελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με τον ήλιο και στη δική μου περίπτωση για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου, τον οποίο έχω ήδη χειρουργήσει τρεις φορές» ανέφερε ο Γερμανός τερματοφύλακας ενώ πρόσθεσε:

«Γι’ αυτό και φροντίσαμε ιδιαίτερα να μην κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την αντηλιακή προστασία: Επειδή προπονούμαι συνεχώς έξω και μου αρέσει επίσης να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στη φύση» , κατέληξε ο Νόιερ, ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον καρκίνο και στις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Νόιερ είχε εμφανιστεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπάγερν έχοντας ένα τραύμα στο πρόσωπό του.

Αλλά…που να τα βάλεις με τέτοιον γίγαντα!

Best of internet