Quantcast

Με μια αγκαλίτσα γιόρτασαν τα μετάλλια ο Ουκρανός με τον Ρώσο σκιέρ στους Ολυμπιακούς

Τι να τα κάνεις τα τανκς και τα αεροπλάνα όταν μπορείς να πάρεις τον συναθλητή σου μια ζεστή αγκαλιά

THE NEWSROOM

17 Φεβρουαρίου 2022

Οι αγκαλιές είναι γενικώς πολύ ωραίο πράμα, όμως αυτή δεν είναι η average αγκαλιά. Δεν είναι καν η average κίνηση που επιλέγουν μερικοί αθλητές που δεν ψήνονται με τις πολλές κόντρες και την ανταγωνιστικότητα στα σπορ (τι, ανταγωνιστικότητα;).

Ξέρετε, τέτοια φάση:

Η αγκαλίτσα για την οποία μιλάμε συνέβη χτες Τετάρτη 16/2 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, που εξελίσσονται παράλληλα με την κάπως φοβιστική φασούλα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Την ίδια στιγμή που οι χώρες τους περνάνε την όχι ακριβώς καλύτερη φάση της σχέσης τους, δύο σκιέρ, ένας Ρώσος και ένας Ουκρανός βρέθηκαν αντιμέτωποι στο αγώνισμα aerial του σκι.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι πήραν και οι δύο μετάλλιο: Ο Ολεξάντρ Αμπραμένκο κέρδισε το αργυρό για την Ουκρανία και ο Ιλία Μπούροφ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για τη Ρωσία. Το χρυσό πήγε στην οικοδέσποινα Κίνα και στον Κι Γκουανγκπού.

Όμως, παρότι ο Κινέζος αθλητής κατάφερε να πάρει το χρυσό, τελικά απέτυχε να είναι ο πρωταγωνιστής της όλης φάσης. Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στους Αμπραμένκο και Μπούροβ και πιο συγκεκριμένα, στην αγκαλιά που δέχτηκε ο πρώτος από τον δεύτερο:

EPA/MAXIM SHIPENKOV

Παρότι Χειμερινοί Ολυμπιακοί, τελικά μας ζέσταναν την ψυχούλα.

 

 

Best of internet