Quantcast

Mε Χερμάν Μπούργκος-Ξηρό σκέφτεται να τρομοκρατήσει τις αντίπαλες άμυνες ο Άρης

Έτοιμοι να πυροδοτήσουν την βόμβα είναι οι κιτρινόμαυροι

THE NEWSROOM

16 Φεβρουαρίου 2022

Ήταν, είναι και θα παραμείνει λάτιν αυτή η ομάδα. Είτε αυτό αφορά προπονητές όπως ο Γκιγιέρμο Όγιος και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είτε παιχταράδες που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα όπως ο Σέρχιο Κόκε, ο Νέτο και ο Χαβιέ ο Κάμπορα, η αγορά του Άρη θα μυρίζει πάντα Ισπανίλα, Αργεντινίλα και η εσάνς της καλώς εννοούμενης αλητείας θα αναδύει στην ατμόσφαιρα.

Αυτή την φορά η ομάδα του Θοδωρή Καρυπίδη, που πρόσφατα έλυσε την συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μάντζιο, ετοιμάζεται να πυροδοτήσει προπονητική βόμβα μεγατόνων, ίσως παρόμοιας ισχύεως με αυτή του Κούπερ. Κι αυτό γιατί στα σκαριά των κιτρινόμαυρων έχει πέσει το όνομα του Χερμάν Μπούργκος, του επί 9ετίας άμεσου συνεργάτη του Ντιέγκο Σιμεόνε.

O σωσίας του Χριστόδουλου Ξηρού με την χαρακτηριστική φάτσα Λατίνου θανατοποινίτη, άρχισε την προπονητική καριέρα του από τον Αλκορκόν ως προπονητής τερματοφυλάκων για να ακολουθήσει η πολυετής συνεργασία του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε με αφετηρία την Κανάνια, τη Ρασίνγκ Κλουμπ και φυσικά την Ατλέτικο Μαδρίτης. Φυσικά έγινε γνωστός από τα αγωνιστικά του κατορθώματα ως τερματοφύλακας σε πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και στην Εθνική Αργεντινής.

Στην πραγματικότητα ο Χερμάν Μπούργκος υπήρξε ο άμεσος συνεργάτης του Αργεντίνου τεχνικού, θεωρείται από αυτούς που έπαιξαν ρόλο στην τακτική της Ατλέτικο Μαδρίτης κατά τη θητεία του Σιμεόνε αλλά και στις επιτυχίες της ισπανικής ομάδας. Μένει τώρα να αραδιάσει τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις στην ομάδα του Χαριλάου από την θέση του πρώτου προπονητή και γιατί όχι, να κάνει τον Άρη την Ατλέτικο της Ελλάδας.

Αλλά…αυτός είναι ο Χερμάν Μπούργκος!

Best of internet