Quantcast

Η Κατερίνα Στεφανίδη τάσσεται υπέρ του γάμου ομοφύλων και πετσοκόβει αρχοντικά τους χέιτερς

Το ιδανικό πετσόκομμα στους επικριτές της

THE NEWSROOM

17 Σεπτεμβρίου 2021

Την ευαισθητοποίηση της σε καίρια αθλητικά ζητήματα την ξέραμε. Δεν είναι τύχαιο μάλιστα οτι η Κατερίνα Στεφανίδη πρόσφατα εκλέχθηκε και Εκπρόσωπος Αθλητών του Στίβου στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ένας τίτλος τιμής για μια κοπέλα που ποτέ δεν σώπασε και αναδεικνύει με πυγμή τα προβλήματα και τις ανησυχίες της για τον χώρο του στίβου.

Aυτό όμως που κάνει τους μεγάλους αθλήτες, σαν την Κατερίνα, πρωταθλητές σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο αντικείμενο τους, είναι οι κοινωνικές τους ανησυχίες και η φωνή τους. Η φωνή που πρέπει να ακούγεται και να διαδίδεται απ’άκρη σ’άκρη για να γίνει λίγο δικαιότερος αυτός ο κόσμος. Και η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μια τέτοια φωνή.

Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, τάχθηκε υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα και κάλεσε, μέσω σχετικού tweet, τους Έλληνες να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν άρεσε σε πολλούς χρήστες, οι οποίοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, κάποιοι όχι με κομψό τρόπο.

 

Και λοιπόν; Η Κατερινάρα τρόλαρε με τον αρχοντικό τρόπο που περνάει και τα εμπόδια στο άλμα επί κοντώ, τις υστερικές φωνές των επικριτών της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εν τω μεταξύ αυτοί με απειλούν με unfollow και εγώ τους μπλοκάρω μην και ξεχαστούν»,  ξεκαθαρίζοντας έτσι πως περισσότερο χαίρεται που δεν θα έχει followers με τέτοιες απόψεις.

 

Πως τους πετσόκοψες έτσι;

Best of internet