Quantcast

Οπαδικό κορωνοντεμπούτο στο Μινσκ. Πανούργοι ΑΕΚτζήδες αξιοποίησαν την χαλάρωση των μέτρων στην Λευκορωσία

Original και στην Λευκορωσία.

THE NEWSROOM

20 Ιανουαρίου 2021

‘Στην εκκλησία δεν κολλάει, στα γήπεδα κολλάει’ φαίνεται να εννοούσαν οι οπαδοί των Ιωαννίνων, με το πανό διαμαρτυρίας που σήκωσαν στον αγώνα με τον Άρη. Και αφού τα περιοριστικά μέτρα έχουν ακουμπήσει μοιραία και τις κερκίδες, οι οπαδοί των ομάδων ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Στην εποχή του κοροναϊού αποτελεί είδηση: Στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Τσμόκι Μίνσκ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του BCL η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη. Κι αυτό γιατί η Ένωση θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της, που όπως λέει και το σύνθημα ‘όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ’ακολουθώ’..

Πιο συγκεκριμένα, οπαδοί της μοναχοκόρης ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας και προμηθεύτηκαν εισιτήρια για την αναμέτρηση. Μάλιστα στη Λευκορωσία επιτρέπεται ένας συγκεκριμένος αριθμός φιλάθλων κάτι που βοήθησε ώστε οι οπαδοί της Ένωσης να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι και να σταθούν στο πλευρό της κυπελλούχου Ελλάδας στην κρίσιμη αναμέτρηση του BCL.

Περιμένουμε τώρα να δούμε, με την χαλάρωση των μέτρων και στην χώρα μας, πότε θα είναι εφικτό να ξαναδούμε οπαδούς και στα ελληνικά γήπεδα, για να ζήσουμε ξανά επικές μάχες σε πεζογέφυρες, choreo με τρένα και ναύτες, ξυλίκια στα επίσημα και τις παραγοντάρες μας να κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού.

Εδω πάντως κολλάει….

 

Best of internet