Quantcast

Ο Ρανιέρι γίνεται πάλι προπονητής του Μανωλά, αυτή τη φορά δεν θα χάσει από τα Νησιά Φερόε

Νέο αίμα στον πάγκο της Ρόμα

THE NEWSROOM

8 Μαρτίου 2019

Μια συνεργασία από το 2014 η οποία δεν τα είχε πάει και τόσο καλά θα αναβιώσει η πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Ρόμα. Ο αποκλεισμός των Τζιαλορόσι από την Πόρτο αλλά και η βαριά ήττα στο κλάσικο της Ρώμης από τους δημοκράτες αιώνιους αντίπαλους της Λάτσιο, έφερε αλλαγές στον ιστορικό σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας.  Έτσι, μετά τον κόουτς Ντι Φραντσέσκο, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο τεχνικός διευθυντής, Μόντσι.

Την αντίθετη πορεία ακολουθεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα η συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στην Ρόμα, ο 67χρονος Ιταλός προπονητής θα συναντήσει τον Κώστα Μανωλά, με τον οποίο ξανασυνεργάστηκε στην Εθνική Ελλάδος, με αποτελέσματα όπως αυτό:

Ο Ρανιέρι, που θα έλεγε κανείς ότι ο μάνατζερ του μπορεί να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώους, απολύθηκε από τη Φούλαμ πριν μερικές εβδομάδες και πλέον θα ηγηθεί της προσπάθειας των Ρωμαίων να εξασφαλίσουν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς, που είναι ο μοναδικός στόχος που απομένει στην πρώην ομάδα του Λάμπρου Χούτου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Πάντως ο Κώστας Μανωλάς αποχαίρετησε τον Ντι Φραντσέσκο με αυτό το ποστ στο Twitter:

View this post on Instagram

Grazie di tutto mister !!

A post shared by Kostasmanolas (@kostasmanolas44) on

Κάποιος φαίνεται να εξασφάλισε σήμερα ακόμα μια καλή αποζημίωση.

 

Best of internet