Quantcast

Ο Νίκος Παππάς πήγε στην προπόνηση του μπάσκετ με αμαξίδιο του ΠΑΟ και τον αγαπάμε λίγο περισσότερο

Μπορεί να έχασε όλα τα λέι απ του αλλά κερδίσε κάτι πιο σημαντικό

THE NEWSROOM

7 Μαρτίου 2019

Ότι είμαστε δηλωμένοι fans του Νίκου του Παππά το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές, και φυσικά δεν εννοούμε το αρχιτσιράκι του Αλέξη Τσίπρα. Ο 29χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι ολόκληρος ένα συνεχές battle με τους δημοσιογράφους και είναι επίσης και αρκετά κάγκουρας, τουλάχιστον όμως είναι ένας αξιαγάπητος κάγκουρας, κάτι που θα παραδεχτούν με λίγη προσπάθεια ακόμη και οι χειρότεροι οχτροί του.

Δυστυχώς γι’αυτόν και για εμάς, αυτή την περίοδο ο Νίκος Παππάς παραμένει εκτός παρκέ λόγω της ρήξης χιαστών που έπαθε στα τέλη Ιανουαρίου. Παρ’όλα αυτά, βρήκε το χρόνο και την όρεξη για να βρεθεί στο ΟΑΚΑ, όπου έκανε προπόνηση ένα ολοκαίνουριο τμήμα του Παναθηναϊκού: Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ο Παππάς συμμετείχε στην προπόνηση και έκανε αρκετές προσπάθειες για λέι απ, αστοχώντας όμως και στις πέντε, όπως ομολόγησε το ίδιος. Ανέβασε όμως τα στιγμιότυπα από τη φάση με Instagram story γιατί έχει όμως κάτι να πει για την προσπάθεια των συγκεκριμένων αθλητών και αυτό είναι το πιο σημαντικό:

«Μην περιμένετε..δεν το έσταξα ποτέ…τους χάλασα και τη προπόνηση

υπέροχοι τύποι..απίστευτοι αθλητές..»

Δείτε το βίντεο:

Επειδή βέβαια ο Παππάς παραμένει πάντοτε Παππάς, μπορεί να έπαιξε καμιά τέτοια φάση και απλά να μην ανέβηκε Instagram:

 

Best of internet