Quantcast

Ο ΠΑΟΚ έφυγε αήττητος από το ΟΑΚΑ και περιμένει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Ούτε με παίχτη λιγότερο επί μία ώρα δεν έχασαν οι Θεσσαλονικείς

THE NEWSROOM

3 Φεβρουαρίου 2019

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ μετά από ένα βαρετό ντέρμπι που η εικόνα του κρίθηκε από την αποβολή του Ζαμπά στο πρώτο ημίχρονο που έδωσε αριθμητική υπεροχή στην ΑΕΚ για πάνω από 60 λεπτά. Πλέον, η μόνη σοβαρή πιθανότητα να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα είναι το διπλό του Ολυμπιακού στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική, αν ξεκινήσει ο αγώνας.

Ο Ουζουνίδης κατέβηκε με το αγαπημένο του 3-5-2 έχοντας στην αρχική ενδεκάδα τους Μπάρκα, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Χουλτ, Μάνταλο, Άλεφ, Μπακασέτα, Γκάλο, Λιβάγια και Πόνσε.

Ο Λουτσέσκου άφησε στον πάγκο τον Πέλκα και ξεκίνησε τον αγώνα με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Άκπομ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ υποδέχθηκαν και εμψύχωσαν οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο αγαπημένος της κιτρινόμαυρης κερκίδας και πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου ερωτικού σκανδάλου των Βαλκανίων, Όγκνιεν Βράνιες.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ ήρθε στο 5′ με τον Λιβάγια να κινείται διαγώνια και να σουτάρει δυνατά στη δεξιά γωνία του Πασχαλάκη, ο οποίος απέκρουσε.

Στο 10′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του ανενόχλητου Μαουρίτσιο μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Βαρέλα.

Ο ΠΑΟΚ επαναπαύτηκε στο 0-1 και η ΑΕΚ δεν έβρισκε τρόπους να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ, μέχρι το 32′ όταν ο Ζάμπα αποβλήθηκε με δέυτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Χουλτ, αριστερά όπως επιτίθεται η ΑΕΚ.

Πριν το ημίχρονο η ΑΕΚ είχε ακόμα μια υποψία φάσης με τον Μάνταλο να βγάζει μπαλιά στον Λιβάγια σε αντεπίθεση της ΑΕΚ, τον Κροάτη να κάνει την προβολή και να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ουζουνίδης έβαλε στο ματς τον Κρστισιτς αντί του Μπακάκη σε μια προσπάθεια να κάνει το σχήμα πιο επιθετικό, ωστόσο η ΑΕΚ συνέχισε να είναι βραχυκυκλωμένη φτάνοντας τη μπάλα μέχρι έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και δοκιμάζοντας σέντρες χωρίς αποτέλεσμα. Ένα σουτ του Χουλτ από αριστερά δεν απείλησε ουσιαστικά τον Πασχαλάκη και ο χρόνος συνέχισε να λειτουργεί υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στο 61′ μετά από κυκλοφορία της μπάλας ο Λιβάγια βρέθηκε μόνος αριστερό στη μεγάλη περιοχή αλλά μάλλον ξαφνιάστηκε και πλάσαρε χλιαρά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

20 λεπτά στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ κρατάει το προβάδισμα στο ΟΑΚΑ #AEKPAOK #SuperLeague

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Sonntag, 3. Februar 2019

Σεντράροντας ασταμάτητα, η ΑΕΚ κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ στο 74′ με τον Πόνσε να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λιβάγια.

74’ Έπειτα από σέντρα του Λιβάια από δεξιά, ο Έκι Πόνσε με κεφαλιά κάνει το 1-1!#aekpaok #aekfc #aekfcseason2018_19 #aekfamily

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Sonntag, 3. Februar 2019

Στο 80′ μια αναστάτωση στην μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ παραλίγο να καταλήξει σε αυτογκόλ του Ελ Καντουρί, όμως ο Πασχαλάκης κράτησε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας, και μάλιστα απείλησε την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις και πλέον η διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι 6 βαθμοί με το μεταξύ τους ματς να κρίνει τα πάντα όσον αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

#FinalScore Τελικό Αποτέλεσμα: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 #AEKPAOK #SuperLeague

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Sonntag, 3. Februar 2019

Best of internet