Quantcast

Οι διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους, ίσως επειδή έγιαναν οι πληγές του Τζήλου

Επιτέλους, ο ΠΑΟΚ θα στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα

THE NEWSROOM

4 Ιανουαρίου 2019

Το πατροπαράδοτο έθιμο του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου αποφασίζεται διακοπή της αγωνιστικής δράσης εξαιτίας κάποιου προβλήματος που προκύπτει, και μετά από λίγες εβδομάδες αποφασίζεται η συνέχεια του πρωταθλήματος χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως σε σχέση με την αιτία της διακοπής, τήρησαν και φέτος οι Έλληνες διαιτητές. Οι συνάδελφοι του Θανάση Τζήλου απόφασισαν σήμερα λίγο μετά τις 18.00 με οριακή πλειοψηφία την άρση της αποχής τους, που ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου.

Έτσι, πρωτάθλημα και κύπελλο θα ξανααρχίσουν σύντομα και κατά το πιθανότερο σενάριο, η Σούπερ Λιγκ θα συνεχιστεί από την 15η αγωνιστική, στο σημείο δηλαδή που σταμάτησε όταν έγινε η επίθεση στον Τζήλο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ να κατακτά και επίσημα τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Νωρίτερα, στις 8, 9 και 10 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν τα ματς του κυπέλλου.

Η αλήθεια είναι ότι πολύ Πρέμιερ Λιγκ είδαμε τις γιορτινές μέρες και επιτέλους θα μας δοθεί η ευκαιρία να πάρουμε μια τζούρα κανονικού ποδοσφαίρου.

Τrailer της Αθλητικής Κυριακής

Το νέο trailer της Αθλητικής Κυριακής >> https://luben.tv/videos/146967

Gepostet von Abaluben am Dienstag, 13. März 2018

Best of internet