Quantcast

Αδίστακτοι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε γκράφιτι του Γκάλη στην Αθήνα

Οι σκληροί καριόληδες πρόσβαλαν ακόμα και τη μνήμη της νεκρής συζύγου του

THE NEWSROOM

20 Αυγούστου 2019

Λίγες μέρες μετά την διαδικτυακή επίθεση σε αγγλικό κατάστημα ξυλείας από φίλους του ΠΑΟΚ, και κάποιους μήνες μετά το κατέβασμα σημαίας του ΠΑΟΚ από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, άλλο ένα περιστατικό φίλαθλου μεγαλείου διαδραματίστηκε σήμερα στην Αθήνα, με θύμα ένα γκράφιτι για το Νίκο Γκάλη.

Όσο και να μην αρέσει σε κάποιους…η Ιστορία έγραψε!Είσαι ο "Νίκος" όλων των Ελλήνων!…Aπλά, κοινοποιούμε ξανά, το…

Gepostet von ARIS B.C. am Dienstag, 20. August 2019

Το γκράφιτι με τον γκάνγκστερ του ελληνικού μπάσκετ μπορεί να μην είχε αθηναϊκές πινακίδες, φιλοτεχνήθηκε όμως σε τοίχο παλιού κτιρίου σε αθηναϊκή γειτονιά και έμελλε να αντέξει μόλις λίγα 24ωρα πριν βανδαλιστεί από άγνωστους μαλάκες. Οι αδίστακτοι χούλιγκαν μουτζούρωσαν το πρόσωπο του Γκάλη ενώ έγραψαν και προσβλητικά μηνύματα, από τα οποία δεν γλύτωσε ούτε η νεκρή σύζυγος του Έλληνα θρύλου.  Οι ακόλουθες φωτογραφίες δείχνουν το πριν και το μετά:

Το συμβάν καταδίκασε ο ΠΣΑΚ με ανάρτηση στο Twitter:

Εσύ που κατέστρεψες το εκπληκτικό γκράφιτι του «θρύλου» να ξέρεις πως χάρη σε αυτόν και την παρέα του, τα περισσότερα παιδιά ασχολούνται σήμερα με τον αθλητισμό και σίγουρα πολλοί συγγενείς σου!

Αισιόδοξα τα μηνύματα, αγαπητές φίλες και φίλοι, για την επικείμενη έναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα.

 

Best of internet