Quantcast

Οπαδοί του ΠΑΟΚ μαυρίζουν στις κριτικές αγγλική εταιρεία νομίζοντας ότι ανήκει στον διαιτητή του ματς με τον Άγιαξ

Ίσως είχε αθηναϊκές πινακίδες

THE NEWSROOM

14 Αυγούστου 2019

Το αήττητο του σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ θα διατηρήσει για ακόμα μια χρονιά ο νταμπλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ, αφού μετά τον χθεσινό του αποκλεισμό από τον Άγιαξ μάλλον θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του προσπάθεια στο Europa League. Ωστόσο, η χθεσινή βραδιά στο Άμστερνταμ απ’ ό,τι φαίνεται είχε άσχημο αντίκτυπο για μια εταιρεία ξυλείας και χρωμάτων που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, και δέχθηκε το μένος των οπαδών του ΠΑΟΚ για τα σφυρίγματα του διαιτητή Κρεγκ Πόουσον.

Το στόρι έχει ως εξής: ο Άγγλος ρέφερι σφύριξε 3 πέναλτι υπέρ των Ολλανδών, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους φίλους των νταμπλούχων, οι οποίοι μάλλον δεν φημίζονται γενικά για τους λεπτούς τους τρόπους.

Οι ήρωες της ιστορίας μας λοιπόν, βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο να πάρουν την εκδίκηση τους, αφήνοντας χαμηλές βαθμολογίες στην σελίδα της εταιρείας Osmo UK στο Facebook, θεωρώντας ότι σχετίζεται με τον άρχοντα της χθεσινής αναμέτρησης. Δεκάδες ψύχραιμα σχόλια για το απαίσιο customer service της εταιρείας από αγανακτισμένους Έλληνες πελάτες έσκασαν μύτη ξαφνικά χθες το βράδυ στην επίμαχη σελίδα, μερικά εκ των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ:

Οι πανικόβλητοι υπεύθυνη της Osmo έσπευσαν με δύο αναρτήσεις να ξεκαθαρίσουν ότι κάποιο λάθος έχει γίνει, ήταν όμως ήδη αργά:

We regret to inform you that we have been inundated with a large amount of hateful comments on all our recent posts….

Gepostet von Osmo UK am Dienstag, 13. August 2019

Official Statement from Osmo UKWe would like to take this opportunity to inform those who have spent the last 14 hours…

Gepostet von Osmo UK am Mittwoch, 14. August 2019

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσουν, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις καταχρηστικές, καταστρεπτικές και κακόβουλες αναρτήσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».

Πάντως η συκεκριμένη ασπρόμαυρη σταυροφορία ήταν αρκετά light σε σχέση με παλιότερες πρωτοβουλίες που ανέλαβαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο παρελθόν για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους:

 

Best of internet