Quantcast

Μετά την εξάρα του 2011, ο Μανωλάς έφαγε σήμερα επτά γκολ από ομάδα του Μιραλάς

Μια ενδιαφέρουσα παράδοση δημιουργείται όταν οι δύο παίζουν αντίπαλοι

THE NEWSROOM

30 Ιανουαρίου 2019

Συμμετοχή στις δύο πιο βαριές ήττες της καριέρας του Μανωλά, έχει ο Βέλγος Κέβιν Μιραλάς, μετά τη σημερινή συντριβή της Ρόμα από τη Φιοραντίνα με 7-1 για τον προημιτελικό του Κόπα Ιτάλια.

Οι Ρωμαίοι ηττήθηκαν με πολύ βαρύ σκορ στο Αρτέμιο Φράνκι, με τον Κιέζα να πετυχαίνει χατ τρικ στο 7-1 της Φιορεντίνα. Ο Μανωλάς είχε συμμετοχή σε όλο το 90λεπτο και η 30η Ιανουαρίου του 2019 θα είναι μια βραδιά που θα δυσκολευτεί να ξεχάσει ο Έλληνας αμυντικός, αφού είναι η μεγαλύτερη ήττα της καριέρας του.

Αντίστοιχου εύρους ήττα με σκορ 6-0 ήταν η εξάρα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης το Μάρτιο του 2011, όταν ο Μανωλάς αγωνιζόταν στην πρώην αγαπημένη του ομάδα, πριν βρει το λιμάνι της καρδιάς του στον Πειραιά. Το κοινό μεταξύ των δύο αγώνων, είναι ότι από την πλευρά του θριαμβευτή αγωνίστηκε και στα δύο ματς ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος είχε σημειώσει το πέμπτο γκολ του ΟΣΦΠ σε εκείνη την οδυνηρή για τους κιτρινόμαυρους βραδιά, ενώ σήμερα είχε δύο ασίστ με τη φανέλα της Φιορεντίνα. Μάλιστα, στο ματς του Γ. Καραϊσκάκης ο Μιραλάς έφτυσε τον Έλληνα αμυντικό, σε αυτή την ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή των δύο:

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και τρίτη δυσάρεστη για τον Μανωλά συνάντηση των δύο πρώην ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών.

Best of internet