Quantcast

Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που θα νομιμοποιήσει το μπάφο στη φανέλα της

Η S.C. Wiener Viktoria της Αυστρίας θα έχει πλέον ένα πολύ ξεχωριστό χορηγό στη φανέλα της

THE NEWSROOM

20 Δεκεμβρίου 2017

Την απόλυτη καινοτομία στο θέμα του χορηγού στην ποδοσφαιρική της φανέλα έκανε η S.C. Wiener Viktoria της Αυστρίας. Η ομάδα που έχει κάνει αίσθηση στο παρελθόν επειδή δεν κωλώνει να δείξει κοινωνικό ενδιαφέρον συμμετέχοντας σε προγράμματα υπέρ των αστέγων και κατά των ναρκωτικών, αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει γνωστό το όνομά της με έναν καινούριο τρόπο.

Το νέο βήμα της S.C. Wiener Viktoria ήταν να διαλέξει την τοπική εταιρεία Flowery Field της Βιέννης για χορηγό. Το ενδιαφέρον γύρω από την κατά τα άλλα άγνωστη εταιρεία ήταν πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους καλλιεργητές κάνναβης, με τα προϊόντα της να χρησιμοποιούνται και φαρμακευτικά αλλά και για λόγους αναψυχής.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία καλλιέργειας φούντας και τα προϊόντα της μάνας Γης που πουλάει θα βρίσκονται πλέον στη φανέλα της ομάδας του Τόνι Πόλστερ (ο Αυστριακός πρώην διεθνής φορ είναι πλέον προπονητής της Viktoria). Το deal πάντως έχει κι αυτό ένα κοινωνικό προφίλ, καθώς σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες ένα 30% από τη χορηγία θα πάει κι αυτό με τη σειρά του σε κοινωνικά προγράμματα.

Φούντα για καλό σκοπό, με λίγα λόγια.

 

Best of internet