Quantcast

Όσα κοστίζει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο θα χαλάσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Παναγιώτη Ρέτσο

Με 22 εκατ. ευρώ επέστρεψαν οι Γερμανοί στο τραπέζι

Ελευθέριος Γώγος

30 Αυγούστου 2017

Μία μέρα πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη εξαγώγιμη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με προσφορά 22 εκατ. ευρώ, έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την μετακίνηση του Παναγιώτη Ρέτσου στη Μπουντεσλίγκα. Οι  τζίφρες δεν έχουν πέσει ακόμα όμως δεν έχουν πέσει ακόμη,  διότι ο Ρέτσος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας. Αυτό θα συμβεί όμως μέσα στις επόμενες ώρες.

Η τρίτη πρόταση των Γερμανών στον Ολυμπιακό, μέσα στον τελευταίο μήνα φαίνεται να έπεισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η πρώτη στα τέλη Ιουλίου ήταν της τάξης των 16 εκατ. ευρώ και η δεύτερη πριν από την ρεβάνς με την Ριέκα έφτασε στα 18 εκατ. ευρώ. Τα 22 μύρια της Λεβερκούζεν σπάνε κάθε προηγούμενο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό και προφανέστατα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε την δική της οικονομική υπέρβαση αφού τα 22 εκατ. ευρώ που προσφέρει στον Ολυμπιακό συνιστούν νέο μεταγραφικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου δείγμα του πόσο ήθελαν το αμούστακο πιτσιρικά του Ολυμπιακού. Το προηγούμενο ρεκόρ είναι 20 εκατ. ευρώ τα οποία δαπανήθηκαν πέρυσι για τον επιθετικό Κέβιν Φόλαντ που αποκτήθηκε από την Χόφενχαϊμ.

Η Μπουντεσλίγκα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον πια καθώς ο Ρέτσος θα είναι ο τρίτος αμυντικός μετά τον Παπασταθόπουλο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που θα βλέπουμε σε γερμανική ομάδα φέτος. Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην σέρνεται στα πατώματα.

Best of internet