Quantcast

To twitter έριξε οριστικό ban στο Ελληνικής καταγωγής δεξιό troll Milo Yiannopoulos

Παντού υπάρχει ένας μαλάκας Έλληνας

President Creed

20 Ιουλίου 2016

 

Ο Milo Yiannopoulos, γνωστός στις ΗΠΑ ως δεξιός blogger και ένθερμος υποστηρικτής του Donald Trump, έφαγε ένα οριστικό ban από το twitter με αφορμή τα σχόλια που έκανε για την ηθοποιό Leslie Jones και το ρόλο της στη νέα ταινία Ghostbusters. Ένας λιγότερος παραληρηματικός new-age δεξιος, πολέμιος του φεμινισμού και πασιονάριος του συντηρητισμού, που αφήνει όμως πίσω του πάνω από 300.000 οπαδούς.

O Yiannopoulos, είναι συντάκτης τεχνολογικών θεμάτων στο Breitbart.com, αλλά έγινε διάσημος με το ψευδώνυμο @Nero, το οποίο χρησιμοποιούσε και στο twitter του.

 

yiannopoulos

 

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο λογαριασμός του Milo Yiannopoulos τίθεται σε αναστολή, ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται να είαι μη αναστρέψιμα, μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού Leslie Jones.

 

LESJNES

H ηθοποιός Leslie Johnes λάμβανε πολλά ρατσιστικά σχόλια από τους οπαδούς του Milo Yiannopoulos

 

Τη Δευτέρα, η Jones είχε δημοσιοποιήσει τα υβριστικά σχόλια που είχε λάβει στο twitter, μεγάλο μέρος των οποίων στρέφονταν εναντίον της επειδή είναι μαύρη και είναι γυναίκα.

 

 

Λίγο μετά τις καταγγελίες της Jones κατά των αδίστακτων βιτριολικών σχολίων που αντιμετώπιζε από τον Yiannopoulos και τους οπαδούς του, ο CEO του Twitter προσφέρθηκε να βοηθήσει την ηθοποιό.

Αυτό οδήγησε τελικά στην αναστολή του λογαριασμού του Γιαννόπουλου. Όταν το twitter είχε αναστείλει το σήμα του “επαληθευμένου λογαριασμού” από το λογαριασμό του Yiannopoulos το 2014, τότε οι followers του είχαν ξεχυθεί στο twitter γράφοντας παντού #JeSuisMilo.

 

milo-trump-twitter-640x480

Ο 32χρονος Milo Yiannopoulos δήλωσε στο Breitbart:

Όπως όλες οι πράξεις της οπισθοδρομικής αριστεράς, αυτό θα στραφεί εναντίον τους και θα με κάνει ακόμη πιο δημοφιλή.”

 

 

Best of internet