Quantcast
guide EVENTS

Όλα όσα ήθελες να μάθεις για το Louder Than Bombs σήμερα στο FUZZ και ντρεπόσουν να ρωτήσεις

Ένα FAQ για όλα όσα πρέπει να ξέρεις για σήμερα το βράδυ


LUBEN CREW · 19 Δεκεμβρίου 2015
Τι είναι επιτέλους αυτό;

Το Louder Than Bombs είναι ένα φεστιβάλ αλληλεγγύης. Μια πρωτοβουλία ανεξάρτητων κινηματογραφιστών με τη συνδρομή του Luben αποφασίσαμε απο κοινού να στήσουμε μια ημέρα με πολύ κινηματογράφο και πολλή μουσική. O σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά για να τα δώσουμε σε στέγες και καταλύμματα προσφύγων και σε πρωτοβουλίες που αποδεδειγμένα προσφέρουν στην Αθήνα και στα νησιά, σε όλη την Ελλάδα.

Και γιατί τόσο σπαμ ρε παιδιά;

Γιατί αυτό το χειμώνα εκτός από το καινούριο Star Wars, την εκλογή προέδρου στη ΝΔ και οποιαδήποτε άλλη μαλακία, συμβαίνει το εξής: Κάνει κρύο.

Μπορεί να μην το πολυσκεφτόμαστε -ή να πήραμε μια γεύση όταν η πολυκατοικία δεν έβαλε πετρέλαιο- αλλά 100.000 άνθρωποι δεν έχουν απολύτως απαραίτητα πράγματα για να ξεχειμωνιάσουν όπως ρούχα και τρόφιμα. Είναι απαραίτητο να τους βοηθήσουμε.

Ωραία, και τι μπορώ να προσφέρω;

Αρχικά, ρίξε μια ματιά στη λίστα που μας έδωσε η Κατάληψη Στέγης Προσφύγων Νοταρά 26

anagkes

Μπορείς φυσικά να τα πας κατευθείαν στη Στέγη ή να περάσεις μια βόλτα από το Fuzz σήμερα το βράδυ. Με ένα αντίτιμο 6ε -και αν το θέλεις και συνεισφορά στα κουτιά οικονομικής ενίσχυσης- θα βοηθήσεις για να αγοραστούν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.

Που θα πάνε τα χρήματα; Θέλω να βοηθήσω αλλά δεν είμαι κάν στην Αθήνα!

Η προτεραιότητά μας είναι να καλύψουμε άμεσες ανάγκες σε πρωτοβουλίες που βρίσκονται κοντά μας, όπως η Στέγη Προσφύγων που δέχεται συνεχώς κόσμο. Αν τα καταφέρουμε για περισσότερα θα θέλαμε να βοηθήσουμε προσπάθειες εκτός Αθήνας, στην περιφέρεια και στα νησιά. Δες εδώ μια λίστα με ομάδες και εγχειρήματα που προσφέρουν στο ζήτημα και που μπορείς να απευθυνθείς μαζί τους για να τους βοηθήσεις.

Γιατί να έρθω μέχρι εκεί;

afisa-teliko-04

Στο Fuzz σήμερα από τις 19.00 προσφέρουμε ένα γεμάτο κινηματογραφικό πρόγραμμα με ταινίες μικρού μήκους και αμέσως μετά ένα live με σχήματα και μπάντες για κάθε γούστο. Δες ποιές είναι οι ταινίες και δες ποιές είναι οι μουσικές..

Δεν είναι απαραίτητο να κατασκηνώσεις εκεί! Πέρνα απλά μια βόλτα, δες αυτό που σου αρέσει και συνέχισε την βόλτα σου.

Μα τι πρόγραμμα είναι αυτό! Δεν μου αρέσει ο Τάδε!

Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Louder Than Bombs εκτός από εξαιρετικοί στο είδος τους και με συνεπέστατη στάση όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύουν και την επαφή τους με το εγχείρημα καθώς συμμετέχουν αφιλοκερδώς απλώς και μόνο για να βοηθήσουν. Ένα μουσικό Lineup που να καλύπτει όλα τα γούστα, σε περιορισμένο χρονικό διάστημα και με αυτή την απαραίτητη συνθήκη δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Ελπίζουμε το τελικό πρόγραμμα να ικανοποιεί τους πάντες αλλά και να μην, ξέρεις τι έχει περισσότερη σημασία;

12369139_1774134032814242_5821552925191333256_n

Nα χαμογελάει αυτός εδώ ο φιλαράκος μας.

ΟΚ! Πείστηκα, θα περάσω μια βόλτα. Πώς έρχομαι;

Το Fuzz βρίσκεται εδώ:

Μπορείς να έρθεις με τον ηλεκτρικό και τις στάσεις Καλλιθέα ή Ταύρος + λίγο περπάτημα. Ή μπορείς να πάρεις ένα από τα παρακάτω λεωφορεία:

null

Σας περιμένουμε!

Best of internet