Quantcast
guide EVENTS

Έκτακτο: Ψυχεδελικά Γρυλλίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι – ψυχή τε και σώματι – καλιφορνέζοι The Growlers έρχονται τον Νοέμβρη για δύο συναυλίες στα δικά μας. Ας αρχίσουμε την προετοιμασία.


LUBEN CREW · 28 Οκτωβρίου 2013

Αν δεν γνωρίζετε ακόμη ποιοι είναι οι The Growlers, ας σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τα παρακάτω παρτάλια:

 
 

growlers1

 
 

Ξεκίνησαν απ’ την Καλιφόρνια το 2006 και αναδείχθηκαν σχετικά γρήγορα λόγω του ήχου τους. Απ’ τη μία πατούσαν στη μουσική νοσταλγία για το surf, την ψυχεδέλεια και την pop των 60ς που ζητήθηκε έντονα στη δεκαετία των ’00s και απ’ την άλλη κατάφερναν να μην πέσουν στην παγίδα της μανιέρας και της απομίμησης, φτιάχνοντας έναν δικό τους ήχο, αρκετά πολύπλοκο και δουλεμένο.

Τα λάιβ τους όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στο παρακάτω βίντεο θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως expo του γιουσουρούμ για το 2013, ενώ η στάση τους επι σκηνής λειτουργεί άψογα ως βιτρίνα της μουσικής τους: ανεβαστικοί χωρίς να είναι χαζοχαρούμενοι, μελετημένοι χωρίς να είναι φλύαροι, είναι 5 τύποι που – τιμή τους και καμάρι τους – ξέρουν να παραδίδουν στο κοινό τους ένα σωστό show:

 
 

 
 

Τους Growlers θα δούμε στις 15/11 στο An Club, γνωστό αθηναϊκό συναυλιακό στέκι που θα κατηγορήσουμε όταν εμφανιστεί η κίρρωση του ήπατος που περιμένουμε τόσα χρόνια και στις 16/11 στο Eightball στη Θεσσαλονίκη. Και στα δύο λάιβ, support παίζουν οι επίσης καλιφορνέζοι Tomorrows Tulips που δεν τους ξέραμε, τώρα τους μάθαμε αλλά καλά βαράνε τα παιδιά και φαίνεται να τους ταιριάζει η βραδιά καθώς παίζουν σε κοντινά μουσικά μονοπάτια αλλά και οι δικοί μας The social end products.

 
 

 
 

 
 

 
 

Όσοι έχετε σκοπό να αγοράσετε τα εισιτήρια για την αυριανή συναυλία της Αθήνας καλό θα ήταν να πάτε από νωρίς γιατί τα εισιτήρια που έχουν μείνει είναι ελάχιστα.

Best of internet