Quantcast
guide EVENTS

To Maze Open Air Club γεμίζει τις καλοκαιρινές βραδιές με την καλύτερη ηλεκτρονική μουσική της πόλης 

Ο Ιούλιος φτάνει στη μέση του και το Maze έχει φροντίσει να διοργανώσει μια σειρά από events – ηχητικά κοκτέιλ


LUBEN CREW · 17 Ιουλίου 2014

 

maze

Στο Maze κάθε Πέμπτη πραγματοποιούνται party όπου το Line up αποτελείται από νέους, ανερχόμενους Έλληνες Dj ή ομάδες κι η είσοδος είναι πάντοτε δωρεάν. Σκοπός είναι να προωθούνται και να ακούγονται καινούργιοι άνθρωποι αλλά και να έχει το κοινό τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με την οπτική των νέων μουσικών όπως αυτοί βιώνουν και δημιουργούν μέσα στη σύγχρονη πραγματικότητα. Αυτή την Πέμπτη λοιπόν 17 Ιουλίου θα δούμε τους Elijah Simmons, Mark_K. και A.Kouklakis και την επόμενη 24 Ιουλίου τους V.Rox, Nikolas Gale και John Alexiou.

 
 

Tην Παρασκευή αυτή, 18 Ιουλίου, η νεοσύστατη ομάδα της Silence between Codes, με έδρα το Βερολίνο, σε συνεργασία με το Phormix θα φιλοξενήσουν στα decks του Maze open Air Club την Ηelena Hauff και τον βετεράνο της dub techno, Fluxion. Tην βραδιά θα ανοίξει ο Morah, ιδρυτικό μέλος της Phormix και γνωστός στους κύκλους της μη συμβατικής techno για το απαράμιλλο μουσικό του γούστο.

 
 

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 19 Ιουλίου, η ομάδα “Raw” επιστρέφει στο Maze με μία εμβληματική φυσιογνωμία της Detroit house και techno, τον Delano Smith. Μαζί του, ο αριστοτέχνης Dj και παραγωγός, Marc Schneider και το ανερχόμενο εγχώριο dj τρίο, Los Tres Positiva. Τα “Raw” events επιδιώκουν την προσέγγιση της εξέλιξης της ηλεκτρονικής μουσικής μέσω μιας βιωματικής διαδικασίας. Αυτήν τη γνώση θέλουν να μετασχηματίσουν σε μουσική παιδεία και να τη μεταφέρουν στο κοινό μέσω dj’ s και παραγωγών που προσέφεραν και προσφέρουν, δίνοντας κατευθύνσεις στην μουσική εξέλιξη.

 
 

Το Σαββατοκύριακο θα κλείσει με ένα υπέροχο Κυριακάτικο – απογευματινό event. Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα του π01 με καλεσμένο τον Rodhad, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η σειρά ‘π’ ξαναχτυπά με το δεύτερο πάρτυ της. Το π02 σας παρουσιάζει τον Sebastian Kokow, έναν από τους πλέον καταξιωμένους Dj και visual artists του Βερολίνου. Τη βραδιά θα πλαισιώνουν οι μουσικές δυο γνωστών Αθηναικών ονόματών της ηλεκτρονικής σκηνής, ANFS και ZORZ, όπως επίσης και του ιδρυτή των ‘π’ πάρτυ, 3.14.

 
 

 

“Under 400” Project

Maze-21-July-John-Digweed

 
 

Την Δευτέρα 21 Ιουλίου, το “Maze open air club” παρουσιάζει το“Under 400”. Πρόκειται για ένα καινούργιο project της Evolution στο οποίο καλεσμένοι θα είναι artists που έχουν συμμετάσχει στα Warehouse Parties του χειμώνα ή και σε άλλα μεγάλα events. Tοconcept είναι limited capacity σεopen air χώροδηλαδήreal clubbers στο χώρο του ΜazeΜε μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι πρώτος καλεσμένος μας είναι ο μυθικός John Digweed, μετά το αξέχαστο σε όλους μας party στις 8 Μαρτίου όπου ζήσαμε στιγμές clubbing #justliketheolddays! Όσοι τυχεροί εξασφαλίσουν ένα από τα 400 εισιτήρια είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα βιώσουν μια μοναδική κι αξέχαστη μουσική εμπειρία.

 
 

To τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου το Maze οργανώνει 2 ιδιαίτερα event. Την Παρασκευή 25 Ιουλίου, η ομάδα Deltalfalamda αναλαμβάνει ακόμη μία φορά τα decks και παρουσιάζει τον πετυχημένο Dj και ιθύνοντα νου της δισκογραφικής Hello?! Repeat”,Jan Krueger και τον ταλαντούχο Helge Baumerg. Μαζί τους οι συνήθεις ύποπτοι Tonny Lasar, Jose Amba και Klaap.

 
 

Tο Σάββατο 26 Ιουλίου, το Maze open air club και η ομάδα “Modulation” παρουσιάζουν δύο περίφημα ονόματα σε live act. Τον κορυφαίο Dj και παραγωγό, Alexander Κοwalski και τον επινοητικό Γάλλο, μέλος της μπάντας “Dscrd”, Matthieu Gayon. Μαζί τους, ο διακεκριμένος Έλληνας, George Apergis και ο A.Metz.

 
 

Best of internet