Quantcast
guide EVENTS

Το JumpOut μας άνοιξε την όρεξη για χειμερινές εκδρομές

Outdoor εξοπλισμός για κάθε γούστο, χόμπι και θερμοκρασία!


LUBEN CREW · 3 Νοεμβρίου 2014

Ο χειμώνας φτάνει και μαζί του έρχονται και οι πρώτες εκδρομές-αποδράσεις στα βουνά! Σε αντίθεση με τους καλοκαιρινούς προορισμούς όμως, οι εξορμήσεις του χειμώνα θέλουν το σωστό εξοπλισμό: αν επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα/gadgets, μπορείς να φτάσεις με άνεση και ασφάλεια μέχρι τα πιο απάτητα μέρη της συναρπαστικής ελληνικής υπαίθρου.

Για να πάρουμε ιδέες μπήκαμε στο JumpOut.gr: το e-shop που φτιάχτηκε από την αγάπη και το ενδιαφέρον τριών ανθρώπων για τις outdoor δραστηριότητες και στο οποίο αν είσαι camper, σκιέρ, αναρριχητής ή πεζοπόρος θα βρεις τα πάντα σε τεράστια ποικιλιά – και αν δεν είσαι, θα αρχίσεις να το σκέφτεσαι σοβαρά να γίνεις!

 

1010132_402185973261772_1931244903640304123_n

 
 

Εκδρομή με εξοπλισμό από το JumpOut σημαίνει πως θα έχεις μαζί σου τη διάσημη best-seller εστία BioLite CampStove, στην οποία μπορείς να μαγειρέψεις το φαγητό σου άλλα και να φορτίσεις κάθε συσκευή με USB θύρα, χρησιμοποιώντας κλαδιά που θα μαζέψεις στον περίπατό σου!

BioLite-CampStove

 
 
Οι αποστάσεις μικραίνουν και η πεζοπορία γίνεται ξεκούραστη με τη σειρά μπαστουνιών της Black Diamond, που συνδυάζουν την ελαφριά αίσθηση, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής από κράμα ανθρακονημάτων και το αξιόπιστο σύστημα κλειδώματος FlickLock Pro.

shutterstock

 
 
Όταν νυχτώσει, ο φακός κεφαλής της Black Diamond είναι εκεί για κάθε ανάγκη: πλήρως αδιάβροχος, με συνεχώς ρυθμιζόμενη ένταση φωτός (dimmer) και τέσσερις λειτουργίες φωτισμού, κάνει τις νυχτερινές δραστηριότητες άνετες και ασφαλείς.

Untitled-1 copy
 
 
Αν ξεμείνεις από μπαταρία στο κινητό ή τη φωτογραφική σου και το επόμενο χωριό είναι χιλιόμετρα μακριά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: δοκιμασμένος στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη και κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο ηλιακός φορτιστής PowerTraveller σου δίνει την δυνατότητα να φορτίζεις τις αγαπημένες συσκευές σου (laptops, smartphones, tablets, DSL cameras), όπου κι εάν βρίσκεσαι, χωρίς όρια.

DSC02424.1
 
 
Κι όταν βρεις τελικά το ιδανικό σημείο για διανυκτέρευση, οι σκηνές Eureka προσφέρουν άνεση και προστασία απέναντι σε κάθε είδος κακοκαιρίας. Από ατομικές μέχρι χωρητικότητας τριών ατόμων, εύκολες στη συναρμολόγηση και ιδανικές για προσαρμογή σε σακίδια πλάτης, εξασφαλίζουν την απολαυστική διαμονή σε ονειρικές τοποθεσίες που κανένα ξενοδοχείο δεν θα μπορούσε ποτε να προσφέρει!

001_

 
 
Δεν είναι απαραίτητο όμως να ετοιμάζεις outdoor εξόρμηση για να ψάξεις τον κατάλογο του JumpOut. Πολλά από τα ρούχα που θα βρεις εκεί είναι κορυφαίας ποιότητας casual επιλογές όπως αυτή η μοντέρνα εκδοχή του Περουβιανού πλεκτού σκούφου με fleece επένδυση, το κομψό κόκκινο ανοράκ της Pentagon και η μεγάλη ποικιλία από παπούτσια και μπότες.
 
 
bear grylls
Και επειδή όταν μιλάμε για διαβίωση στην ύπαιθρο ποτέ κανείς δεν το έκανε καλύτερα από τον ασταμάτητο Μπέαρ Γκριλς, διάσημο από την εκπομπή “Man vs Wild” του Discovery Channel, στο JumpOut θα βρεις αποκλειστικά για την Ελλάδα ολόκληρη τη σειρά προϊόντων που φέρουν την υπογραφή του, όπως παντελόνια, τζάκετ και το πολυεργαλείο που περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείς στην ύπαιθρο:

 
 

Βρες τα πάντα για τις εξορμήσεις σου στο jumpout.gr και μην παραλείψεις να γίνεις ένα ακόμα από τα χιλιάδες μέλη της σελίδας του στο Facebook, όπου κάθε μέρα θα ενημερώνεσαι για τις νέες προσφορές και θα σου μπαίνουν ιδέες για περιπέτειες που θα θυμάσαι για πάντα!

Best of internet