Quantcast
THE STREAM

Τρία εκατομμύρια ανθρώπους δήλωσε ότι θα απελάσει άμεσα ο Ντόναλντ Τραμπ (VIDEO)

Μεγάλες δηλώσεις από το πατουλικό του διαμέρισμα


President Creed · 14 Νοεμβρίου 2016

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ για πρόεδρο των ΗΠΑ, η εκπομπή 60minutes του CNN εξασφάλισε την πρώτη συνέντευξη επερχόμενου προέδρου του, στο πατουλικό του διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

rs_phillythumb2_1200x800_20161112_trump_jpeg-f498f

Η συνέντευξη προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής και ο πορτοκαλί δισεκατομμυριούχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε μερικές από τις προεκλογικές του υποσχέσεις, εμμένοντας στη θέση του ότι πρέπει να απελαθούν άμεσα δύο με τρία εκατομμύρια άνθρωποι που είναι παράνομοι μετανάστες και όπως αναφέρει κατά πάσα πιθανότητα είναι εγκληματίες και μέλη συμμοριών:

Αυτό θα κάνουμε, θα πάρουμε εκείνους που είναι εγκληματίες και που είναι καταχωρημένοι στα ποινικά μητρώα, τα μέλη των συμμοριών, τους διακινητές ναρκωτικών ουσιών (…), αναμφίβολα πρόκειται για έναν αριθμό 2 εκατομμυρίων, ενδεχομένως 3 εκατομμυρίων (ανθρώπων), θα τους διώξουμε από την χώρα ή θα τους βάλουμε στην φυλακή. Όμως (κυρίως) θα τους διώξουμε από την χώρα μας, βρίσκονται εδώ παράνομα

In this image released by CBS News, 60 MINUTES Correspondent  Lesley Stahl interviews President-elect Donald J. Trump at his home, Friday, Nov. 11, 2016, in New York. The first post-election interview for television will be broadcast on 60 MINUTES on Sunday. (Chris Albert for CBSNews/60MINUTES via AP)

Ο Ντόναλντ Τραμπ, φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τείχος το οποίο είχε τάξει στο λαό του, του οποίου μάλιστα το κόστος υποτίθεται ότι θα το κάλυπτε το Μεξικό. Ο ίδιος εμμένει στη θέση του ότι θα πρέπει να ανεγερθεί τείχος και ίσως, λέει, ρίξει νερό στο κρασί του και σε μερικά μέρη ανεγερθούν φράχτες, επιμένει όμως ότι ένα τείχος είναι πιο ενδεδειγμένο.

Best of internet