Quantcast
THE STREAM

Τραγικό έγκλημα στη Βρετανία: Η Τοblerone μεγάλωσε το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες βουνοκορφές της (PHOTO)

Χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για τον πολύπαθο λαό της Βρετανίας


President Creed · 8 Νοεμβρίου 2016

Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο χτύπημα του 2016, αγαπητοί φίλοι, που αυτή τη φορά έδωσε άλλο ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη στην πολύπαθη ανθρωπότητα. Αυτή τη φορά τα συνταρακτικά νέα αφορούν τους λάτρεις της σοκολάτας TOBLERONE, αφού όπως πληροφορούμαστε απ’ το BBC, μεγάλωσε το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες βουνοκορφές του προϊόντος.

_92317324_toblerone

 

Κάποια στιγμή κάποιος θα σας έχει φέρει τομπλερόνε από κάποιο αεροδρόμιο και θα έχετε προσπαθήσει να τη φάτε χωρίς να πληγώσετε τον ουρανίσκο σας.

Κατά τ’ άλλα αυτές οι ελβετικές σοκολάτες έχουν πολύ φανατικό κοινό, το οποίο κοινό μάλιστα παρατήρησε ότι κάτι δεν πάει καλά στις Toblerone τελευταίας εσοδείας, αφού οι καταναλωτές άρχισαν να ρωτάνε στη σελίδα της εταιρίας γιατί μεγάλωσε το κενό μεταξύ των τριγώνων της σοκολάτας.

 

_92316634_2c33e5d8-18d2-449d-b1ca-b46c4d14cc67 (1)

 

Μάλλον η Toblerone πήρε ιδέες από τις συσκευασίες με πατατάκια και αποφάσισε να γεμίσει τις συσκευασίες σοκολάτας με περισσότερο αέρα. Οι Βρετανοί πάντως καθόλου δε χάρηκαν με την είδηση που έχει προκαλέσει το σχετικό χαμούλη στη γηραιά Αλβιόνα:


Η εταιρία που διαχειρίζεται το brand της Toblerone, Mondelez International, αναγκάστηκε να απαντήσει στους εξοργισμένους Βρετανούς σχετικά με τη συρρίκνωση του προϊόντος τους:

 

Best of internet