Quantcast
THE STREAM

Επικό τρολλάρισμα ήταν τελικά το μεθυσμένο ταξίδι των Αγγλάρων από Κύπρο σε Συρία

Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό


LUBEN CREW · 9 Ιουνίου 2016

Η είδηση για τους 3 Βρετανούς που διακοπάρανε στην Κύπρο, ήπιαν τον κώλο τους, και μετά από ολονύκτιο πάρτι, μπέρδεψαν το πλοίο που θα τους πήγαινε να δουν δελφίνια και κατέληξαν στην εμπόλεμη Συρία, έπαιξε στα media όλου του πλανήτη.

2dda39465757a08502309cc342728b82

Η ιστορία υποτίθεται πως πήγε ως εξής:

Όταν έφθασαν στο λιμάνι του Ταρτούς, σε μικρή απόσταση από την πόλη Χομς, τους υποδέχθηκε σύμφωνα με την Daily Mirror το σαστισμένο στρατιωτικό προσωπικό της ρωσικής ναυτικής βάσης.

Οι νέοι Βρετανοί έκαναν δηλώσεις και στα media εξιστορώντας την περιπέτειά τους. Το πάρτι που ήμασταν τελείωσε στις 7.30 το πρωί και πλοίο στο οποίο θα επιβιβαζόμασταν θα ξεκινούσε τη διαδρομή του στις 9 αλλά μπήκαμε σε λάθος πλοίο είπε ένας από τους νεαρούς.

“Είναι η πιο γ@μημ@νη ντροπιαστική ιστορία, δεν είναι; Ξεκινήσαμε για να δούμε τα γ@μ@μενα δελφίνια και βρεθήκαμε στην γ@μ@μενη Συρία”, είπε ένας από τους τρεις φίλους. Όταν βρέθηκαν στη Συρία, πανικοβλήθηκαν, τους είπαν να παραμείνουν στο πλοίο μέχρι να μεταφερθούν στη βάση είπε ο πατέρας του Alex και πρόσθεσε ότι ο μεταφραστής γέλασε πολύ όταν έμαθε πως και γιατί οι τρεις νέοι βρέθηκαν στη Συρία.

Τελικά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, όλο αυτό το εξωφρενικό σκηνικό ήταν μια επική φάρσα, που είχε στήσει ο 25χρονος Μαντσεστεριανός Lewis Ellis, τόσο καλοστημένη, που κατάφερε να κοροϊδέψει τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία όλου του κόσμου, και εμάς μαζί.

fa84c0665757917002300faac2810e28

Για την ιστορία πάντως, είμαστε αρκετά μεγάλοι για να θυμόμαστε πως το ’99 άγγλος (μάλλον) στρατιωτικός είχε ξεκινήσει για Κόσοβο και βρέθηκε στη Λαχαναγορά του Ρέντη.

(Πηγή)

Best of internet