Quantcast
THE STREAM

Επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές σε Νομική και Πάντειο: έσπασαν τα τραπεζάκια της ΔΑΠ και ΠΑΣΠ

Αναμένεται η ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Πάντειο


THE NEWSROOM · 18 Μαΐου 2016

Ένταση επικράτησε πριν από περίπου μισή ώρα στη Νομική Αθηνών, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περίπου δέκα άτομα εισήλθαν στο κτίριο και προσπάθησαν να αρπάξουν τις κάλπες. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στη σχολή από την την είσοδο της οδού Μασσαλίας και έσπασαν τα τραπεζάκια της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά.
Η διαδικασία των εκλογών πάντως ωστόσο, συνεχίζεται κανονικά.

Ευτυχώς η αντίδραση των φοιτητών ήταν άμεση και τα επεισόδια δεν έλαβαν έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ αυτή την ώρα η διαδικασία των εκλογών, συνεχίζεται κανονικά.

Παράλληλα, γύρω στα 30 άτομα εισέβαλαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει τις σφραγίδες της εκλογικής διαδικασίας. Επειτα από αυτό το γεγονός η διαδικασία των εκλογών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι στον αέρα και οδεύει προς ακύρωση καθώς έχει αποχωρήσει ήδη η Πανσπουδαστική από την διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που εισέβαλαν στο Πάντειο είχαν βρεθεί στον χώρο χθες νωρίς το απόγευμα και πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, οι οποίοι μάλιστα προπηλάκισαν τους φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Οι φοιτητικοί σύλλογοι και οι παρατάξεις έχουν αποχωρήσει και ουσιαστικά αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης της διαδικασίας.

Best of internet