Quantcast
THE STREAM

Άγγλοι νικητές κλέβουν 55 χιλιάρικα, γίνονται μπαούλο από τα ξύδια και τα χαλάνε σε μισό τόνο ψάρια

Τους μπεκρήδες αν δικάσουν, άδικα θα τους κρεμάσουν


LUBEN CREW · 22 Ιανουαρίου 2016

Αν υπάρχουν θεοί τότε αυτοί είναι o 46χρονος  Τζέιμι Έιμπερνέθι και ο 35χρονος  Μπράιαν Ντάροτς από τη Σκωτία που βούτηξαν τα στοιχεία από τις πιστωτικές κάρτες πέντε μελών ενός γυμναστηρίου και τα χάλασαν σε τόνους φαγητού και αλκοόλ σε ακριβό ξενοδοχείο.

Ο Μπράιαν (αριστερά) και ο Τζέιμι (δεξιά)

Εκτός από αυτά, αγόρασαν επίσης μισό τόνο ψάρια από χονδρέμπορους θαλασσινών στο Λάνκασαϊρ, παρήγγειλαν τρεις ηλεκτρικές κουζίνες και νοίκιασαν κι ένα ιδιωτικό τζετ για να κάνουν τη βόλτα τους από το Μπλάκπουλ προς το χωριό Χερτφορντσάιρ.

 

Τους δύο θεούληδες έπιασε η αστυνομία όταν το προσωπικό του γυμναστηρίου επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία βρήκε πάνω στον ένα 11 αντικλείδια για τα ντουλάπια των αποδυτηρίων. Ομολόγησαν και οι δύο, παραμένει άγνωστο βέβαια το αν ξεμέθυσαν.

Οι ποινές μάλιστα που φάγανε ήταν φυλάκιση 20 μηνών, με αναστολή 2 ετών και 150 ώρες κοινωνικής εργασίας για τον Τζέιμι, που αναγκάστηκε να πληρώσει και 6600 ευρώ για τα ψάρια και 10 μήνες φυλάκισης, με αναστολή 18 μηνών με εποπτεία για ένα έτος και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας για τον Μπράιαν.

Jatka1

Αν θέλετε τη γνώμη μας το σωστό θα ήταν να τους δώσουν κάποιο βραβείο.

(Πηγή)

Best of internet