Quantcast
THE STREAM

10+1 twitter trends που αποδεικνύουν πόσο χέστηκε ο κόσμος για την υποψηφιότητα Άδωνη

Η #InternationalCoffeeDay φαντάζει πιο σημαντική


Bobol Gordello · 29 Σεπτεμβρίου 2015

Έχουν περάσει κάπου 22 ώρες από τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ στον αέρα του Mega. Κι εκεί που μπαίνεις twitter να βρεις κανά καλό tweet στο #adonisforpresident παρατηρείς πως το εν λόγω hashtag απουσιάζει ηχηρά από την πρώτη δεκάδα των Greek Trends. Ας δούμε τι θεώρησε ο κόσμος των social media πιο σημαντικό από την προοπτική του Άδωνη ως νέου Μεϊμαράκη.

#InternationalCoffeeDay

Πιο σημαντικό από την υποψηφιότητα Άδωνη η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ. Η οποία μάθαμε ότι είναι και σήμερα.

#gdtrial/Φύσσα

Η δίκη των φασιστών είναι σίγουρα πιο σημαντική από έναν φασίστα που προσπαθεί να γίνει αρχηγός δεξιών και ακροδεξιών.

#cnc15gr

Κάποιο σεμινάριο marketing βρίσκεται σε εξέλιξη και TedX τύποι τουητάρουν. Still a better love story than Adonis.

#facebookdown

Το facebook έπεσε χθες πάλι για κάνα 3άρι τέταρτα και ακόμα ασχολούνται με αυτό στο twitter. Σίγουρα πάντως δεν έπεσε με την υποψηφιότητα του Άδωνη. Όπως και το twitter άλλωστε.

#HappyBirthdayHalsey

Η τραγουδίστρια Halsey έχει γενέθλια και το twitter το γιορτάζει. Εμείς πάλι μάθαμε ότι υπάρχει τραγουδίστρια ονόματι Halsey.

Φίλης

Βγαίνει ο Πάγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντυση με τον Ιερώνυμο και δηλώνει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Εκκλησίας στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία μπλα μπλα μπλα. Πολύ σημαντικό κι αυτό.

#ARSOLY

Συνέχεια στο Champions League απόψε και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Arsenal. Αναμενόμενα πιο σημαντικό και αυτό από τον τηλεβιβλιοπώλη υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ.

P 500

Κάτι έπαιξε με το γνωστό οίκο αξιολόγησης Standard and Poor’s. Στα αρχίδια μας. Ίσως, βέβαια, λίγο λιγότερο απ’ ότι για τον Άδωνη.

Porsche

Η κόρη του Paul Walker μήνυσε την Porsche για το θάνατο του πατέρα της.

#clinton

Η φάση με τη συνάντηση Τσίπρα και Κλίντον έχει ακόμα πέραση. Άδωνη, είσαι loser.

Θωμας Λιακουνακος

Γνωστός επιχειρηματίας συλλαμβάνεται για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά. Ο Θωμάς ο Λιακουνάκος, αν δεν ξέρετε σε ποιον αναφερόμαστε. Ο Θωμάς ο Λιακουνάκος, καλέ μας Άδωνη.

Best of internet