Quantcast
THE STREAM

Με τεράστια πουτσάκια ψεκάζουν πλέον τους κατοίκους των ΗΠΑ

Ένα τεράστιο εναέριο φαλλικό σύμβολο έφτιαξαν με τις εξατμίσεις τους πολεμικά αεροπλάνα


THE NEWSROOM · 17 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλα παιδιά φαίνεται πως είναι οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ όταν η διοίκησή τους δεν τους κρατά απασχολημένους να βομβαρδίζουν κάποια χώρα της Μέσης Ανατολής. Αυτό διαπίστωσαν οι κάτοικοι της πόλης Όμακ στην πολιτεία Oυάσινγκτον (όχι την πρωτεύουσα, αυτή που βρίσκεται βορειοδυτικά), όταν είδαν ένα ουράνιο πουτσάκι εκεί ψηλά, ζωγραφισμένο με τα ίχνη συμπύκνωσης (contrails) των αεροσκαφών. Ή τις αποδείξεις ότι μας ψεκάζουν, αν θέλετε.

Thanks U.S Military for drawing a penis above the town of omaks heads

Posted by Taryn Thomas on Donnerstag, 16. November 2017

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το συγκεκριμένο φαλλικό έργο τέχνης δημιουργήθηκε από πιλότους της βάσης Νήσος Γουίντμπι του αμερικανικού Ναυτικού, στην οποία είναι εγκατεστημένα τα EΑ-18 Growler και άλλα αεροσκάφη. Ο εναέριος χώρος πάνω από το Όμακ χρησιμοποιείται συχνά από τους πιλότους της βάσης και άλλους.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως οι κάτοικοι της περιοχής δεν ενθουσιάστηκαν ακριβώς με το ιπτάμενο πεώδες δημιούργημα. Σύμφωνα με αυτά, μια μητέρα μάλιστα παραπονέθηκε στη βάση του Ναυτικού πως το θέαμα δεν είναι πρέπον. Το ίδιο το μέσο επίσης επικοινώνησε με το Ναυτικό και η απάντηση ήταν πως “βρίσκουν τη συμπεριφορά αυτή ανεπίτρεπτη, χωρίς καμία εκπαιδευτική αξία και το πλήρωμα θα βρεθεί προ των ευθυνών του“.

(πηγή)

Best of internet