Quantcast
THE STREAM

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σε εκδήλωση πρεσβείας του Πακιστάν γιατί τίποτα δεν έχει νόημα

Με χαμόγελα και φιλική διάθεση δήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν το επόμενο διάστημα


THE NEWSROOM · 7 Νοεμβρίου 2017

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η πακιστανική πρεσβεία κάλεσε πρόσφατα σε εκδήλωση της τον Ηλία Παναγιώταρο ως εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Μετά την εκδήλωση, ο χρυσαυγίτης βουλευτής είχε μία χαλαρή κουβεντούλα με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας-Πακιστάν, Σαχίντ Μοχάμεντ Τζαμίλ, η οποία καταγράφηκε και σε βίντεο γιατί λίγη ψυχεδέλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κολάκευσε τον Παναγιώταρο λέγοντάς του ότι «με τον αγώνα της η Χρυσή Αυγή έχει φτάσει να είναι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή», καθώς και ότι «έχουν άποψη για διάφορα θέματα και για την πολιτική ζωή και για τα θέματα μεταναστών».  Εδώ εικάζουμε ότι εννοεί μάλλον τα τάγματα εφόδου και τις δολοφονίες μεταναστών, όπως εκείνη του πακιστανού εργάτη μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν, το 2013.

O Παναγιώταρος, με τη σειρά του, δήλωσε ότι είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα, «όπου έγιναν κάποιες διευκρινήσεις και λύθηκαν παρεξηγήσεις». Στην ερώτηση του διπλωμάτη για το αν βλέπουν τη δυνατότητα στενής συνεργασίας,  ο χρυσαυγίτης βουλευτής απάντησε καταφατικά, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του προτίθεται να συνεργαστεί με οποιοδήποτε, αρκεί να μην βλάπτονται τα συμφέροντα της χώρας.

Τέλος, ο  Σαχίντ Μοχάμεντ Τζαμίλ τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο, έτσι ώστε να μην δώσουν αφορμές «σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή κατηγορώντας την για επιθέσεις».

Η φάση είναι τσάι και συμπάθεια, αγαπητοί φίλοι.

 

Best of internet