Quantcast
THE STREAM

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είπε ότι έκανε τον Μέριλιν Μάνσον πάλι επίκαιρο και ο Μάνσον τον είπε «τεράστια κουράδα»

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται


Χρήστος Πρόεδρος · 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τη μόδα που διάφοροι άκυροι φοράνε μπλούζες από συγκροτήματα που πολλές φορές δεν έχουν ακούσει ποτέ την ξέρετε όλοι, λίγο-πολύ. Κάποια ξαδερφούλα σας αγόρασε από πολυκατάστημα ένα tshirt RAMONES ενώ ακούει μόνο ρυθμόενιασαρανταενιά, κάποιος παλιός συμμαθητής που δουλεύει υποδοχή σε κλαμπάκι στο Γκάζι φοράει μπλουζάκι Nirvana και ούτω καθ’ εξής. Μια παρόμοια κατάσταση, αλλά σε πολύ πιο ακραίο, συνέβη μεταξύ Μέριλιν Μάνσον και Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο Καναδός ποπ σταρ, Τζάστιν Μπιμπερ, όχι απλά φορούσε μπλούζα με τη φάτσα του Μέριλιν Μανσον, αλλά πέρυσι το καλοκαίρι είχε λανσάρει και πουλούσε μπλουζάκια με τη φάτσα του Μάνσον μπροστά και το όνομα του Μπίμπερ από πίσω. Όπως δηλώνει ο Μέριλιν Μάνσον σε συνέντευξή του στο COS:

[σ.σ. όταν συνάντησε τον Bieber] «φορούσε ήδη το μπλουζάκι που είχε το όνομά του πάνω στη μπλούζα μου και μου είπε “Σε έκανα πάλι επίκαιρο“. Μεγάλο λάθος να μου πει κάτι τέτοιο… Την επόμενη μέρα του είπα ότι θα πάω στο soundcheck του στο Staples Center για να πούμε μαζί το “Beautiful People”» θυμάται ο Μάνσον, ενώ σε εκείνη τη φάση ο Μπίμπερ εξομολογήθηκε ότι το μπλουζάκι «ήταν δική του ιδέα». Ο Μάνσον προφανώς δεν είχε ποτέ σκοπό να τραγουδήσει όντως με τον Μπίμπερ, αλλά «πίστευε ότι θα ερχόμουν, επειδή ήταν τόσο ηλίθιος».

Μάλιστα, στη συνέντευξη ο Μάνσον αναφέρει ότι τελικά πήρε «όλα τα δικαιώματα από αυτά τα μπλουζάκια. Δεν το πάλεψαν καν, απλά είπαν ‘ναι το ξέρουμε ήδη ότι ήμασταν λάθος, οπότε ορίστε τα χρήματα’».

«Ήταν πραγματικά μια κουράδα, ειδικά με την υπεροψία που είχε για να μου μιλήσει έτσι. Ήταν πολύ “touchy-feely” τύπος, του στιλ ‘yo yo bro’ και σε άγγιζε την ώρα που σου μιλούσε. Εγώ σκεφτόμουν, πρέπει να χαλαρώσεις, μου φτάνεις στο ύψος του πουλιού μου, ντάξει; Οπότε ηρέμησε λιγάκι.»

Καλά θα κάνει να ηρεμήσει ο Τζάστιν, επειδή ο Μάνσον πλέον ξέρει που μένει, και θα φέρει παρέες:

(Το We know where you live είναι το πρώτο single που κυκλοφόρησε από το επερχόμενο άλμπουμ “Heaven Upside Down” που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη.)

Best of internet